2777
2789
عنوان

کسی ابرسان پریم استفاده کرده؟

27885 بازدید | 14 پست

پوستتون چربه یا خشک؟ 

کیفیتش خوبه؟ 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
عالیه  پوستم معمولی متمایل به چربه  تنها آبرسانیه که چربیش رو پوست نمیمونه و جذب میشه

عزیزم ابرسان چ موقع باید استفاده بشه؟ 

هر شب؟ یا بعد حمام ؟ 

ب پوست آسیب نمیرسونه؟ 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
بعد از حمام بزن کافیه البته اگه پوستت خشکه هر شب بزن بعد از اینکه صورتتو با صابون میشوری هم بزن

ببخشید قیمتش چنده ؟؟؟

ایرانیه ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید قیمتش چنده ؟؟؟ ایرانیه ؟؟؟

بله

حدود ۹۶ تومن

بله حدود ۹۶ تومن

مرسی عزیزم 💗💗💗

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
آره ایرانیه ولی کیفیتش خیلی خوبه  ۹۶ تومنه

مرسی عزیز دلم ❤❤❤

ببخشید میشه عکسشو اگ داری بفرستی بگیرم ی مدل فقط بگی ابرسان پیریم 

مرسی عزیز دلم ببخشید زحمتت دادم ❤❤❤❤

یکیش برا چند ماهه؟ 

سلام عزیز.ببخشید تو تاپیکت پیام میدم.به نظرشما جنس پارچه ابرو بادی ضخیم تره یا کرپ اسکودا؟که بشه پاییزم پوشید.وکدومش گرونتره؟ممنون میشم راهنماییم کنی

خدایا خودت نینیمونو حفظ کن.خیلی سختی میکشم براش.اللهم صل علی محمدوآل محمد.وعجل فرجهم.
سلام میخوام قیمت پارچه بگیرم از مشتریاتون هستم متاسفانه تل ندارم

سلام عزیزم 

در خدمتم

سلام عزیز.ببخشید تو تاپیکت پیام میدم.به نظرشما جنس پارچه ابرو بادی ضخیم تره یا کرپ اسکودا؟که بشه پای ...

سلام گلم 

خواهش میکنم

خب چرا جنس های مخصوص پاییزه رو نمیخری؟ 

ابروبادی جنسش خوبه  پاییز هم میشه استفاده کرد   متری ۴۸

ولی خب من اسکودا نمیشناسم  تا حالا نیاوردیم   ولی همون حالت ابروبادی داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز