2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به همت خودت داره اینکه چقد تلاش کنی.من کلاسای آزاد تدریس میکنم چون نرم افزارارو خوب بلدم 

آخر ترما وایه دانشجوای تنبل😅کاراشونو انجام میدم و پول خوبی دستمو میگیره

بعد فارغ التحصیلی هم خودت میتونی دفتر بزنی هم تو دفترای مهندسی کارکنی هم دانشگاه تدریس کنی

...

معماری نیاز به خلاقیت داره. اگر دنبال کار استخدامی هستین رشته خوبی نیست

ولی اگر خودتون رو برند کنید و نرم افزارهاشو یاد بگیرید کامل میتونید تو اموزشش موفق باشین

مشاور  کسب و کار و استارتاپ

معمارى يه اقيانوس با عمق كم... يعنى هرچقدر توش تلاش كنى باز كم، و از هر زمينه اى بايد دانش داشته باشى، واقعا رشته ى شيرينيه ولى برخلاف چيزى كه شايد خيليا فكر كنن واقعا موفق شدن توش كار خيلى سختيه، و شما حداقل وقتى ٣٠-٤٠ سالت بشه با كلى تلاش مداوم ميتونى به خودت بگى معمار...بايد با تمام وجودت بهش علاقه داشته باشى، وگرنه فكر كنم تقريبا از ١٠ نفر فارغ التحصيل اين رشته از هم دوره اياى من ٩ نفرشون تو اين زمينه كار نميكنن 

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

گلم منم فوق معماری خوندم دوستان گفتن خیلی رشته پر هزینه ایی هست ،باید طراحیتم خوب باشه خیلی حوصله میخواد،برای اینکه بتونی تو بازار کار وارد بشی حتما باید کلایهای  بیرون بری کار با نرم افزارهارو خوب بلد باشی

بنظر من معمارى تو رشته ى رياضى دقيقا مثل پزشكى تو رشته ى تجربيه... چون چندين سال طول ميكشه تا انواع مهارتارو ياد بگيرين، آزمون نظام مهندسى و ... شما ميتونى يه پزشك عمومى بشى تو يه درمانگاه سرماخوردگى ويزيت كنى ميتونى جراح مغز و اعصاب بشى معماريم همينطورى ميشه ارتقاش داد 

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤