2777
2789
عنوان

خیانت همسر

265 بازدید | 19 پست

اگه همسرتون خیانت کنه میبخشبدش؟اگه بچه هم نداشته باشید فقط بخاطر اینکه خیلی دوسش دارید ... در حد چت و تلفنی 

بعد کسیو دیدین ببخشه و زندگیش درست شده باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ادم خائن هميشه خائنه مخصوصا كه طعم خيانتو چشيده 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

ببخش ولی بهش بگو این آخرین فرصته ،دفعه بعدی وجودنداره،انسان جایزالخطاست،برا زندگیت باید فرصت بدی.مطمنا شرمندتم میشه با بخششت

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من بخشیدم بچه هم نداشتم. فقط و فقط چون دوستش داشتم. ولی خیلی راحت نبود برام. تا پای دادگاه و طلاق پیش رفتم. کارش شده بود گریه. می اومد در خونه در براش باز نمی کردیم. به التماس افتاد که پشیمون. در حد چت و تلفنم نبود. خیلی فراتر رفته بود. خدا رو شکر دیگه چیزی ندیدم. ولی همیشه یه شکی تو دلمه

من نمیبخشیدم چون ب خودم ظلم میکردم و نمی تونستم ببیخشم سخته خیلیی سخت

دیدم کسایی ک بخشیدن با تعهد دارن زندگی میکنن اما من اینجور زندگی نمی پسندم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
ببخش ولی بهش بگو این آخرین فرصته ،دفعه بعدی وجودنداره،انسان جایزالخطاست،برا زندگیت باید فرصت بدی.مطم ...

اگ زن اینکارو بکنه مگه قابل بخششه ک مرد انجام بده ببخششی باشه 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

من نمیبخشم چون خودمو میشناسم که نمیتونم کنار بیام کلا همش تو دهنم اونوقت میاد وغرورم شکسته میشه بنظرم خیانت کردن واسه من مثه ابی که ریخته باشه زمین نمیشه جمعش کرد دقیقن اینجوری یعنی خیانت که بشه نمتونم ببخشم وجدا میشم هرچقدرم عاشقش باشم بازم طلاق میگیرم بخودشم بارها گفتم اگه یروز از زندگیت سیر شدی ومیخوای برا همیشه منو ازدست بدی بخاطر یه هوس وهرزه ی خیابونی میتونی خیانت کنی اونم میگه من یتار موی گندیدتو بدنیا نمیدم منم میگم شب درازست وقلندر بیدار☺

الهه جان

مگه همسرت خیانت کرده ؟

همسرت اومد سراغت یا نه ؟

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️