2777
2789

من تو ماهیتابم 

وقتی خدا از پشت دست‌هایش را روی چشمانم گذاشت؛ از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.   الحمد الله الرب العامین ک در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم میفته                                          

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو هر تابه ای ک در داشته باشه میشه پخت

از این صفحه چدنی ها هست که تو برنامه اشپزی نشون میده ها کباب تو سیخ چوبی میکنن روش میزارن اون مدل غذا میشه تو ماهیتابه عادی یا ماهیتابه رژیمی در دارا پخت ؟

اگه میخوای خرد نشه اول کبابتو پهن کن بعد دورشو روغن بریز

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
از این صفحه چدنی ها هست که تو برنامه اشپزی نشون میده ها کباب تو سیخ چوبی میکنن روش میزارن اون مدل غذ ...

میشه،لزوما نباید تابه رژیمی باشه

پس قدیمی ها تو چی میپختن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

با سلام بنده نماینده فروش محصولات چدنی اصل هستم. با ضمانت دو ساله تعویض . لطفا پبج بنده رو در اینستاگرام دنبال بفرمایید و توضیحات داده شده را در خصوص ظروف چدنی و خواص آنها بخوانید . ادرس پیج من در اینستاگرام chodan_iran 

با سلام بنده نماینده فروش محصولات چدنی اصل هستم. لطفا پیج من رو در اینستاگرام دنبال بفرمائید و از اطلاعات داده شده در خصوص ظروف چدن و خواص انها استفاده نمائید.  chodan_iran