2777
2789
عنوان

دوست یابی

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 51 پست
من اصن ازدواج نمیکنم😒

ازدواج کن اما اختلاف سنی خیلی مهمه از پول و قیافه و همههههه چیز مهم تره😔😔😔😔😔البته همه مردا شبیه هم نیستن 

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
آخع این آدم خیلی روارنیه مشکل دارع اصن://

شدیدااااااا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ازدواج کن اما اختلاف سنی خیلی مهمه از پول و قیافه و همههههه چیز مهم تره😔😔😔😔😔البته همه مردا شبیه ...

میترسم ازدواج کنم نزارع با محمد دوست بمونم خخخ

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
میترسم ازدواج کنم نزارع با محمد دوست بمونم خخخ

محمد کیه؟؟؟؟؟

محمد کیه؟؟؟؟؟

دوستم خودش میگ تاآخر عمر دوست میمونیم میگم زن بگیری چی میگ تو قلبمی

نمیدونم واقن منو میخاد یا ن 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
بیا خصوصی بحرفیم

باشه