2777
2789
عنوان

کنکوریای 1400

170 بازدید | 30 پست

من میخوام برای لیسانس مجدد امسال دوباره کنکور شرکت کنم. کسی هست که موافق باشه یه سال با هم عالی تلاش کنیم برای هدفمون؟ من رشته کارشناسیم مهندسی عمرانه از دانشگاه امیرکبیر.

میخوام مجددا شرکت کنم و اینبار کامپیوتر شریف قبول شم. 

اگه موافق بودید کامنت بذاریدممنونم.  

من

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بازار کار رشته ام خوب نیست و برای خانوما خیلی جای پیشرفت نداره

اتفاقا هدف منم شریفه اگه شریف نباشه ابروم میره😔

نیاز به انگیزه دارم 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
چه عالی؟  رشته ت چیه عزیزم؟

ریاضیم هم رشته ی خودت 

عذر میخوام گلم .اگه خیری توی رشته اولی که خوندی میدیدی بعد تصمیم به رشته دیگه اونم کارشناسی میگرفتی. از کجا معلوم که کامپیوتر رشته خوبی باشه؟؟کلا مهندسی تو کشور ما بیکاره .شما دانشگاه سطح بالایی درس خوندی مطمئنا هوش بالایی دارین اگه از پزشکی خوشتون میاد واسش اقدام کنید خیلی خوبه

اتفاقا هدف منم شریفه اگه شریف نباشه ابروم میره😔 نیاز به انگیزه دارم 

پس بیا بباهم شروع کنیم. من خانواده ام نمیدونن که میخوام بخونم. فقط میتونم روزی 8 ساعت ساعت 2 تا 8 صبح بخونم. اگه موافق باشی باهم برنامه بچینیمو رفع اشکال کنیم. خیلی میتونیم پر انگیزه بریم جلو چون هم رشته ایم. 

عذر میخوام گلم .اگه خیری توی رشته اولی که خوندی میدیدی بعد تصمیم به رشته دیگه اونم کارشناسی میگرفتی. ...

داداش منم رتبه دو رقمی اورد دانشگاه شریف اگه میرفت تجربی پیشرفت میکرد ولی اصولا کسایی که میرن ریاضی با عشق میرن

عذر میخوام گلم .اگه خیری توی رشته اولی که خوندی میدیدی بعد تصمیم به رشته دیگه اونم کارشناسی میگرفتی. ...

منم موافقم. مهندسی برا خانوما فایده نداره. من خودم کارشناسی ارشدمهندسی شیمی دارم. درسم هم خوب بود. یعنی اگه همونسال بجای رشته ریاضی میرفتم تجربی الان دکتر بودم. اما الان بیکار هستم و یه ادم افسرده