2777
2789
عنوان

کنکوریای 1400

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 30 پست
پس بیا بباهم شروع کنیم. من خانواده ام نمیدونن که میخوام بخونم. فقط میتونم روزی 8 ساعت ساعت 2 تا 8 صب ...

اره میتونم

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه برادرتون شریف خوندن؟ چه رشته ای؟

برق قدرت عزیزم چیزایی دیگه هم ادامه داد نمیدونم😕ولی میدونم فوق لیساس از دانشگاه علم و صنعت داره با نمره 20 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
چون بازار کار رشته ام خوب نیست و برای خانوما خیلی جای پیشرفت نداره

کی اینجوری راهنماییت کرده؟

همونقدر که کامپیوتر بازار کارش برای خانوما افتضاحه اونم افتضاحه عوض میتونی عضو نظام مهندسی بشی و آزمون بدی و کلی چیزای دیگه 

اگر بتونی فقط سه تا کار رو به سلامتی تا آخرش جلو ببری بعدش میتونی سازنده بشی و به مرور زمان رشد کنی

اما اگر بخوایی باز اول ۴سال کامپیوتر بخونی بعد بری توی این گیر و گدار و اینور اونور زدن برای گرفتن پروژه بعدشم حق خوری در پول دادن رو ببینی از کاری که کردی پشیمون میشی 

طرف روزی ۱۰ساعت سرش توی کامپیوتره داره کد میزنه بعد از ده سال ماهی ۱۰میلیون تا ۱۵ میلیون شاید بتونه دربیاره اما اون که مهندس عمرانه اگر بتونه راه پاشو باز کنه و سری توی سرا دربیاره بعد از ۱۰ تا ۱۵ سال کار میتونی میلیاردی مزایده برداره 

حالا خود دانی قبل ازینکه بری سراغ از نو شروع کردن پیش یه مشاوره ی مهندسی حقوقی برو شده پول بدی بده تا بهت راه و چاه رو نشون بدن 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
میتونم درخواست بدم؟

بله عزیزم من درخواست دادم شما قبول کن

دقیقااا منم .🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من تو دانشگاه جز نفرات برتر کلاس بودم. خنگ ترین پسر کلاس ما رفت سر کار با حقوق بالا. الان همه بهش میگن اقای مهندس. اما من بعد از فارغ التحصیلی ارزوی همه چی به دلم موند. هر چی اکهی استخدام زدن فقط مرد میخواست. حالا اون پسرای کلاس ما همشون زندگی خوب خونه ماشین حقوی بالا موقعیت اجتماعی خوب اقای مهندس، اما من ...

من خیلی عاشق پزشکی بودم متاسفانه واسم رقم نخورد با اینکه 6سال قبل کنکور دادم ولی هنوز از فکرش در نیومدن هم موقعیت اجتماعی و مالی و پرستیژ خوبی داره و هم بیکاریش تقریبا صفره و خانم خودتی و همه کاره ای.خیلی دوست دارم قبول شم تلاش هم کردم ولی به خاطر شرایطی که پیش اومد اصلانتونستم به هدفم نزدیک شم برام دعا کنید چون میخوام متخصص زنان و نازایی بشم خیلی علاقه دارم😴

من خیلی عاشق پزشکی بودم متاسفانه واسم رقم نخورد با اینکه 6سال قبل کنکور دادم ولی هنوز از فکرش در نیو ...

ایشالا ک بهترینا برات رقم بخوره و ب اهدافت برسی عزیزم.