ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن خــُدایــا حــواســت هصــ؟صــدای هِق هِق گــریــع هام عــز هَمــون گــلــویــی مــیــاد ڪــِ تــو عــز رگــش بــع مــن نــزدیــڪــتــریــ..!
یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن خــُدایــا حــواســت هصــ؟صــدای هِق هِق گــریــع هام عــز هَمــون گــلــویــی مــیــاد ڪــِ تــو عــز رگــش بــع مــن نــزدیــڪــتــریــ..!
در کودکی خیلی بدقلق و شیطون بودی مشکلات زیادی برات دیده میشه ممکنه از بیماری توی زندگی رنج ببری یا اینکه برشکستگی برات دیده بشه کلا اسمت حادثه سازه بسیار برای دیگران مفید و با فایده ای اما دستت برای خودت نمک نداره
مشکلات زیادی برات دیده میشه این مشکلات ممکنه مالی باشه یا اینکه خدایی نکرده مربوط به سلامتی باشه بجاش اخلاقت خیلی خوبه توی طول زندگیت خیلی جاها حقتو خوردن و تو کوتاه اومدی و سکوت کردی برای دیگران خیلی مفید و با فایده هستی دیگران خیلی دوستت دارن ولی دستت برای خودت نمک نداره
به هرکاری میزنه به گره میخوره ممکنه اولش خوب پیش بره ولی بعد از یه مدت کاره خراب میشه کلا آدم ولخرجی هستی خرجای الکی زیاد میکنی ممکنه این خرجا به ضررت تموم بشه ممکنه خدایی نکرده به سلامتت آسیب برسونی از خداوند جدا نشو که خیلی برات ضرر داره و مال حرام هم بهت نمیسازه اگه بیاد تو زندگیت خدایی نکرده کارت بدجوری گره میخوره