2777
2789

ای آرامش بخشان 🌺☘️

روح و جان و تن روزتان گرامی باد، آنگاه که دردمندی سلامت خود را بازیابد آنگاه که دستی به نشان شکر به آسمان بلند شود ملائک تو را می‌ستایند.

روزتان.مبارک 🌺☘️🌺☘️

( میخاستم عکس نوشته و کارت پستالهای زیبا بزارم اینجا  ولی ظاهرا سایت مشکل داره و نشد )

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از دوستان پزشک توی سایت هستن متاسفانه اسماشون رو دقیق بخاطر ندارم 

عذر خواه همه هستم 😍😍😍

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
من هنوز پزشک نیستم ها ولی به خودم میگیرم 😁 ممنون 🤗

انشالله در آینده 😍😍

منم به پزشکای سایت و پزشکای آینده تبریک میگم😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ممنون ❤ ۱ سالش که گذشت ۶ سال دیگه واقعنی واقعنی پزشک میشم 😍

انشالله ❤️❤️❤️

دوستان اگه پزشکان سایت رو میشناسید تگشون کنید لطفا 🙏🌺