2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار من😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 54 پست
انقدر سینه هام حساس شده که لباس بهش میخوره از درد میمیرم کمرم هم خیلی درد میکنه بعضی وقتا میگم الان ...

انشاالله که بارداری عزیزم منم اینجوری بودم 

یه دردی گرفته بود منو که گفتم الان میشم ولی نشدم 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خط نازک میبینم ولی باید با دقت نگاش کنی خوش بحالت گلم کاش برا منم اینجوری باشه

انشالله هست من ماهی ک ای یو ای کردم نگرفت ماه بعدش هیچ کاری نکردم حتی دارو هم نخوردم لج کرده بودم با خودم بعد خودمو زدم به بیخیالی اون ماه نه به بچه فکر کردم نه به هیچ چیز دیگه بجاش ورزش رو شروع کردم و شنا میکردم خیلی جالب بود ک اون ماه باردار بودم بنظرم استرس خیلی تاثیر داره

پسر قشنگم رهام   
وااای چه خبره دیگه تعیین جنسیت کنی شاید بشه ۱و ۳۰۰ اینا

تو تاپیکات دیدم تبریزی 

اونجا قانون داده 

من اهوازم اینجا هیچی قانون نداره 😑

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
یه داروخونه نزدیک خونمون هست ولی انقد ازش گرفتم دیگه خجالت میکشم میرم تو خودشون میفهمن چی میخوام دیگ ...

انشالله نمیاد و مثبت میشه فقط استرس نداشته باش 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
انشالله هست من ماهی ک ای یو ای کردم نگرفت ماه بعدش هیچ کاری نکردم حتی دارو هم نخوردم لج کرده بودم با ...

خداروشکر عزیزدلم که بارداری انقد خوشحال میشم از خبر بارداری دیگران

نه من ماه بعد آی یو آی رفتم عکس رنگی سالم بودم ولی ۸روز عقب انداختم انقد خوشحال بودم که باردارم اخه خیلیا بعد عکس رنگی باردار میشن بیبی گذاشتم بعد چند ساعت هاله انداخت ولی چند ساعت بعدش پریود شدم حالام باز از اون میترسم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
تو تاپیکات دیدم تبریزی  اونجا قانون داده  من اهوازم اینجا هیچی قانون نداره 😑

خیلی گرونه اونجا چه خبره چون دفعات تکرار آی یو ای شاید زیاد باشه باید هزینه اش کم باشه هر سری که نمیشه ۳ تومن داد

این ماه دیگه بارداری انشاءالله 

خدا از دهنت بشنوه گلم

امضاتو خوندم خدا پسر قشنگتو برات حفظ کنه