2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار من😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 54 پست
من روز ۲۶ پری گزاشتم منفی بود روز ۲۹ هاله داشت رفتم آز دادم مثبت بود علایمم داشتمهم سینه درد همم سمت ...

انقدر سینه هام حساس شده که لباس بهش میخوره از درد میمیرم کمرم هم خیلی درد میکنه بعضی وقتا میگم الان پری میاد 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دقیقا زیر خط tهست نه دو ماه پیش بعد چند ساعت هاله انداخت ولی رنگش زرد بود این قشنگ صورتیه

پس انشالله بارداری چون برای من بعد 1 ساعت هاله انداخت زنگ زدم به دکترم گفتم گفت احتمال قوی بارداری 

پسر قشنگم رهام   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم منم بار اول كه بي بي مثبت شد همين اتفاق افتاد واسم فكر كردم  منفيه گذااشتم يه گوشه بعد از ...

نه فعلا آزمایش نمیرم از پری بیشتر از جواب منفی خوشم میاد

بخاطر آی یو آی دکتر دوفاستون داده بود میگم شاید اون نمیذاره پری بیاد البته اونم دیروز تموم کردم ولی دفعه پیش هنوز یه دونه ازش مونده بود که پری اومد 

پس انشالله بارداری چون برای من بعد 1 ساعت هاله انداخت زنگ زدم به دکترم گفتم گفت احتمال قوی بارداری&n ...

شما روز چندمت بود هاله انداخت گلم؟

من دیشب گذاشتم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد(تاپیک آخرم هس) الان که نگاش میکنم بی بی چکو هیچی معلوم نی😑 ...

اگه همون اول افتاده فکر کنم بارداری

عزیزم آخه شب که بیبی نمیزارن باید با جیش اول صبح بزاری . .امروز برو بخر فردا صبح بزار 

آره دیشب طاقت نیاوردم زدم شوهرمم گفت کاش صبح میزدی گفتم منفی منفیه دیگه صبح و شب نداره😒

آره دیشب طاقت نیاوردم زدم شوهرمم گفت کاش صبح میزدی گفتم منفی منفیه دیگه صبح و شب نداره😒

چرا صبح و شب نداره . ادرار صبح غلیظ تر ه 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
چرا صبح و شب نداره . ادرار صبح غلیظ تر ه 

یه داروخونه نزدیک خونمون هست ولی انقد ازش گرفتم دیگه خجالت میکشم میرم تو خودشون میفهمن چی میخوام دیگه نمیتونم برم بخرم شوهرمم خونه نیست بره از یه جای دیگه بگیره فردا باز بیبی میذارم اگه پری خانوم نیاد

منم روز ۲۹ سیکلم بود یعنی تقریبا روز موعدم

خط واسه من خیلی کم رنگ بود جوری که همسرم میگفت توهم زدی من خطی نمیبینم اما خوب باردار بودم فقط چون زود بود انقدر کمرنگ بود 

انشالله که بارداری عزیزم 

پسر قشنگم رهام   
خط واسه من خیلی کم رنگ بود جوری که همسرم میگفت توهم زدی من خطی نمیبینم اما خوب باردار بودم فقط چون ز ...

یه خط نازک میبینم ولی باید با دقت نگاش کنی

خوش بحالت گلم کاش برا منم اینجوری باشه