2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوسه روز یه بار.من ناراحت میشم وحرص میخورم اون مثل بچه کوچولوها قهرمیکنه😩😩😩

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

خیلی کم شاید هر سه  چهار ماه یه بار 

قبلاً قهر میکردم میرفتم تو اتاق میومد منت کشی الان  از وقتی بچه دارم تا میرم تو اتاق پسرم میگ مامان آب بده مامان بستنی بده خخخخخخخ خودم میام بیرون 

اونم اصلا منت کشی نمیکنه

مشخص نیس کی ولی دعوا میکنیم قبلا کشش میدادم خیلی بد میشد و اینا ولی چن مدته هر دعوایی کنیم قهر نمیکنم خودش بعدش میاد توضیح و عذر خواهی

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
عصبانی نمیشی ک بیخیاله

چرا از حرصم گریم میگیره اون خیلی لج بازه منم خیلی زبون دراز 

این زبون درازیم کار دستم میده 😐😑

⚡️‎به آينده ات وفادار باش ، نه به گذشته ات ⚡️ ️ 

دیروز دعوای بدی داشتیم شرایطم خاصه مریضم و اون مراعاتم نکرد هرچی دلش خواست گفت و دلش ب حال زارم نسوخت حق داشت ولی ن در این حد ک بهم ظلم کنه دیشب آشتی کردیم هرطور بود ولی ازدلم بیرون نمیره رفتارا و حرفاش ک چطور تونست مراعاتم نکنه.اگ عملم خدایی نکرده پس بزنه چی؟ اونکه میدونست غصه و ناراحتی برام سمه.بخدا اصلا کینه ای نیستم ولی حرفا و رفتارای دیروزش یادم نمیره خیلی خیلی غصه خوردم گریه کردم چشمام هنوز ورم داره 

یا رب نظر توبر نگردد
دیروز دعوای بدی داشتیم شرایطم خاصه مریضم و اون مراعاتم نکرد هرچی دلش خواست گفت و دلش ب حال زارم نسوخ ...

عزیزم ناراحت نباش.اینجورکه معلومه همشون همینطورن.ایشالا عملت خوب پیش بره

منم خیلی حرص میخورم ولی اون بیخیاله بیشترحرص میخورم

کاش ازمنم بیخیال بود.قهرمیکنه ودیگه هیچکاری نمیکنه

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏