2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کانال کلیپستان تمام فیلمهارو داره با حجم های متفاوت 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

سریال سرتاسرمشکل و افسردگی اصلا قشنگ نبود 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

نماوا نصب کن بعد نت ایرانسل بخر صبح تا دوازده ظهر زیاد هم نیست بسته اس فک کنم حدود هفت هزار تومن هست بعدش رایگان ببین وگرنه از وای فای بخوای استفاده کنی یا سایتها باید پول بدی 

اتفاقا خیلی قشنگ بود مشکلاتی ک درگیرش هستیم و خانواده ها همدیکرو درک نمی کنند پشت هم نیستند

بنظرم بعدازتموم شدنش حس بدی نسبت به زندگی وامید به اینده به ادم دست میده جوریه که دوباره نمیتونی سریالو ببینی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
سریال خوب چی سراغ داری

بستگی داره بخودت چه روحیه ای داری ولی کلا سریالیکه پراز غم و افسردگی باشه آدمو از زندگی بیزار میکنه زندگی که همش بوی مرگ و بدبینی بیوفایی و دروغ نیست