2777
2789
عنوان

دندان درد و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 8115 بازدید | 60 پست
الان یه ۴۰ دقیقه ای میشد تو دهنم بود بعد دیگه خیلی نرم شد دراوردمش دردم کم نشده 

انشالله که خوب میشه ،یه پولی هم دستت برسه بری دندوناتو درست کنی عزیزم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون درد رو میخک روش معجزه میکنه من اول از داروخانه پرسیدم قطرشو داد بعد گفت خود میخکم همینه از عطاری گرفتم خرد کردم یوقت درد میگرفت میزاشتم روش و نیم ساعت بعد هیچ دردی نیست باید بمونه نیم ساعت 

دانشکده ها یا درمانگاههای خیریه معمولا با قیمتهای پایینتری انجام میدن

پارسال زندایی من رفته بود تو شهرستان  70 تومن روکش یه دندون واسش گذاشته بودن از این دندانسازیای تجربی.اینقد خوب بود.
همونو میرفت کلینیک فک کنم 1 تومن باید میداد

عزیزم شما مگه از عصب کشی و سختی کارش و هزینه مصرفی و ...اش خبر داری که میگی انصاف هست یانه؟

به دانشکده دندانپزشکی شهرتون مراجعه کنید اونجا با هزینه خیلی کم واستون درست میکنن فقط چون اموزشیه یکم زمان بیشتری میبره

آره پوشش نمیدم اتفاقا الان نگاه کردم سایتشو نوشته فقط جرمگیری و کشیدن رو بیمه پوشش میده😐

اگرجلودهنته تامین اجتماعی نرو چون موادشو عالی نیست زودمیپره فقط کشیدن خوبه تامین اجتماعی

براکسانی طبعشون گرم خوب نیست 

منم طبعم گرمه ولی یبار که درد بگیره بزارم تا مدتها درد نمگیره کلا خیلی راضی بودم نهایتا اگه دردش هر روزه میتونی خنکی بخوری اکه انقدر حساسی ولی در کل بعد یه مدت دردشو از بین مییبره خیلی عالی بود 

من که چند سال پیش رفتم یجا که ارزون تر باشه نه تنها بعد بمدت از عصب کشی درد شروع شد موادشم خالی شد چ ...

دقیقا همینطوره من همه دندونامو یه جا میرم یبار اتفاقی رفتم یه کلینیک چون خیلی درد میکرد برداشته با کامپوزیت پر کرده دندونو الان خراب شده باز عصب کشی بودا ولی درد می‌کنه بازم 😑