نه طلا دارم بفروشم نه چیزی ازدندون درد دوساله اذیتم اونوقت اون خوب نشده یکی دیگه اضافه شد 😐😑 آخه چیکار کنم بااین درد 😢 عصب کشی ۷۵۰ تومنه آخه انصافه ای دندان پزشکان این قیمتا ؟؟؟تازه دکتر رفتم پانسمان بزاره که درد نکنه گفت انقد دیر اومدی دندون نابود شده نیاز به روکش داره اونم ۵۰۰ تومنه فک کنین ۳ ملیون من از کجا بیارم تو چشم هم هستن وگرنه میکشیدم ☹️
دندون درد رو میخک روش معجزه میکنه من اول از داروخانه پرسیدم قطرشو داد بعد گفت خود میخکم همینه از عطاری گرفتم خرد کردم یوقت درد میگرفت میزاشتم روش و نیم ساعت بعد هیچ دردی نیست باید بمونه نیم ساعت
دانشکده ها یا درمانگاههای خیریه معمولا با قیمتهای پایینتری انجام میدن
پارسال زندایی من رفته بود تو شهرستان 70 تومن روکش یه دندون واسش گذاشته بودن از این دندانسازیای تجربی.اینقد خوب بود. همونو میرفت کلینیک فک کنم 1 تومن باید میداد
منم طبعم گرمه ولی یبار که درد بگیره بزارم تا مدتها درد نمگیره کلا خیلی راضی بودم نهایتا اگه دردش هر روزه میتونی خنکی بخوری اکه انقدر حساسی ولی در کل بعد یه مدت دردشو از بین مییبره خیلی عالی بود
من که چند سال پیش رفتم یجا که ارزون تر باشه نه تنها بعد بمدت از عصب کشی درد شروع شد موادشم خالی شد چون خوب نبود مجبور شدم دو برابر خرجش کنم تا گندشون درست شه
من که چند سال پیش رفتم یجا که ارزون تر باشه نه تنها بعد بمدت از عصب کشی درد شروع شد موادشم خالی شد چ ...
دقیقا همینطوره من همه دندونامو یه جا میرم یبار اتفاقی رفتم یه کلینیک چون خیلی درد میکرد برداشته با کامپوزیت پر کرده دندونو الان خراب شده باز عصب کشی بودا ولی درد میکنه بازم 😑