2821
2789
عنوان

خسته شدم😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 121 پست
مادرایی که بارداری پراسترسی داشتند اکثرا بچه های نق نقو به دنیا میارن..من دوتا بارداریم دایم عصبی بو ...

دقیقااااااااا 

سر بارذاری اولم چون استراحت مطلق بودم تا نه ماه فقط صبح تا شبم گریه زاری بود انقد استرس داشتم وقتی پسرم دنیا امد تا یک سالو نیم پدر مارو در اورد دیوانمون میکرد انقد از دستش شبا گریه میکردم سر بارداریردومم شرایطم اوکی بود خداروشکر پسرم دومم الان نزدیک دوماهشه فقط ماشالا واسه شیر بلند میسه میخوره میخوابه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا😒😒حالا ادعاشونم ميشه🤐🤐يكى نيست بگه اگه واقعا معتقدى ببين جاهل واقعى كيه😒

اخه انگار منو و شوهرمو میدونه کی هستیم راحت قضاوت میکنه عقب مونده

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
خدا کنه دختر منم ت۶ماهباشه

اینم ببینی که نترسیده باشه،دختر من ترسیده بود ،یهو از خواب بیدار میشد گریه میکرد،هرکاری میکردیم آروم نمیشد،خسته میشد باز میخوابید

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
شبابهش شیرخشک بده ببین چقدر راحت می‌خوابه اکثر اوقات نخوابیدن بچه یاازگرسنگی هست یانفخ شیرمادر

شیشه نمیگیره،یعنی اوایل میگرفت بعد دیدم شیرم خیلی زیاده ندادم الان دیگه نمیگیره،فکر نکنم بابت گشنگی باشه شیرم انقدر زیاده که دوتا بجه رو همزمان میتونم سیر کنم

شبابهش شیرخشک بده ببین چقدر راحت می‌خوابه اکثر اوقات نخوابیدن بچه یاازگرسنگی هست یانفخ شیرمادر

درسته منم همین کارو میکنم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ببین جدی میگم قنداق روهم امتحان کن .

امتحان کردم😁بند نمیشه چون عادت داره مدام دست و پاهاشو تکون میده 

اینم ببینی که نترسیده باشه،دختر من ترسیده بود ،یهو از خواب بیدار میشد گریه میکرد،هرکاری میکردیم آروم ...

فکر نکنم اخه از اول همین بود

داره دندون درمیاره جای دندونش میخاره  پیاز بمال رو لثش

۳ماهگی دندون دربیاره؟؟ اخه از همون اول همینطوری بودا خب ولی میگفتن اولشه بلد نیست میک بزنه بخاطر این ولی الان سه ماهه کارش شده

مجبوری یه مدت خوابتو با نینی تنظیم کنی از 5_6ماهگی درست میشه جوجو. منو همسرم نوبتی میخوابیدیم تا اون ...

متاسفانه ما نمیتونیم بخوابیم اخه گریه میکنه صداش نمیاره🤦‍♀️

[QUOTE=151828788]امتحان کردم😁بند نمیشه چون عادت داره مدام دست و پاهاشو تکون میده [/Qببین اکثراهرکاری کنی شیرمادرنفخ داره .حتمادوشب شیرخشک روامتحان کن ببین چی میشه .بعدهرشب بدنش روروغن بچه بزن وماساژبده مخصوصاشکمش روحرکات ورزشی برای نفخ بچه روا اینترنت سرچ کن  انجام بده .یه راهم هست بچه روحمام کنی بااب گرم ولی بایددمای خونه گرم باشه .

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز