2821
2789
عنوان

خسته شدم😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 121 پست
آخی عزیزم خیلی سخته.  من بی خوابی نکشیدم ولی سختی های دیگه کشیدم. پسرم پنج سالشه دوساله لکنت زب ...

اخی عزیزم ان شاء الله همیشه سلامت باشن بچه هات عزیزم منم تنهام تنهایی واقعا سخته ولی مواظب باش به جز دکتر به بچه ات سردی زیاد ندی فورا خوب میشه

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
اره خیلی راحت. بدون ویار و ادا اطوار😂

مادرایی که بارداری پراسترسی داشتند اکثرا بچه های نق نقو به دنیا میارن..من دوتا بارداریم دایم عصبی بودم و همش درحال گریه و استرس،هر دوتا دخترم تا یک سالگی شدیدا اذیتم کردن،همش گریه و زاری..مامانم میگفت دقیقا شدن عین خودت تو دوران بارداری..گناهی هم نکرده بودم که بگم تاوان اونه،کاش بعضی دوستان قبل حرف زدن،اندکی روش فک کنن که با این حرفشون دل خیلی از مادرا رو آزرده میکنن و خودشون مرتکب گناه میشن،بعد افکار مزخرفشون رو تراوش کنن بیرون😔😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احتمالا شما جز بنده های پاک خداوندی

همه یه سری گناه دارن.  شیری ک به بچت میدی سیرش میکنه؟ شاید گرسنه هست. اهن بدن پایین باشه بچه بی قرار میشه و خوابش کم میشه.  و اگه دل درد باشه

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
مادرایی که بارداری پراسترسی داشتند اکثرا بچه های نق نقو به دنیا میارن..من دوتا بارداریم دایم عصبی بو ...

درسته عزیزم. ان شاا...  گل دخترات سالم باشن. ناراحت نباش دوستمون یه حرفی زد. ههمون یه سری گناه داریم ربطی ب بچه نداره

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
دلیلشو من پرسیدم گفتن بچه هایی که ریفلاکس دارن همینن همیشه دوست دارن یه چیزی تو دهنشون باشه 

اخه بچه های دوستام ریفلاکس دارن بخدا هیچ کدوم اینطوری نیستن من تیکه تیکه شده سینم به خون افتاده

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
اخه بچه های دوستام ریفلاکس دارن بخدا هیچ کدوم اینطوری نیستن من تیکه تیکه شده سینم به خون افتاده

مال منم اینطوره البته بچه من شدید بود نوعش فقط رعایت کن رژیمو اثلا ول نکن از اونورم حواست باشه نمک زیاد نخوری 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
بخداااا برا همينه كه پيشرفت نميكنم...جهل يعنى طرز فكر شماااا  يه بچه سه ماهه معلومه كه اذيت مي ...

بعضیا عقل ندارن راحتن بخدا مثل این بنده خدا

بذارش تو پتو دوتایی تاب بدین آروم میشه و خوابش میبره ما تا شش ماه تا صب کارمون همین بود 

دقیقا ما هم همین بودیم،شکر خدا از شش ماه دخترم دیگه کمتر شد.

حالا دختر خیلی آرومیه😍😍😍،دوسالشه

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
همه یه سری گناه دارن.  شیری ک به بچت میدی سیرش میکنه؟ شاید گرسنه هست. اهن بدن پایین باشه بچه بی ...

شیرم خیلی زیاده منتها بچم اهل خوردن نیست اکثرا شیرم تو سینم میمونه و سفت میشه از نظر شیر مشکلی نیست هرچقدر بخواد هست ،قرصهای مکمل باردایم و هنوز دارم میخورم نمیدونم اهنم کمه یا نه ،

وای نگو حالتو واقعا درک میکنممممممممممممم 

بچه اولته؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
مال منم اینطوره البته بچه من شدید بود نوعش فقط رعایت کن رژیمو اثلا ول نکن از اونورم حواست باشه نمک ز ...

اره رژیمو رعایت میکنم ،محصولات گاوی،کیک و بیسکوییت، چیپس و پفک،ماهی و میگو،تخم مرغ و...نمیخورم،حبوبات بخاطر نفخ نمیخورم 

دقیقا ما هم همین بودیم،شکر خدا از شش ماه دخترم دیگه کمتر شد. حالا دختر خیلی آرومیه😍😍😍،دوسالشه

خدا کنه دختر منم تا ۶ماهباشه

وای نگو حالتو واقعا درک میکنممممممممممممم  بچه اولته؟

اره،بخدا خودم به درک نگران خود بچم هستم هورمون رشد شبا تو خواب ترشح میشه 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز