2789
عنوان

خسته شدم😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 121 پست
بله 

شما که کتابخوانی این طرز فکر و حرف زدنه وای به حال اونایی که کتاب خوان نیستن خدا به دادت برسه با این تفکراتت لطفا تو تاپیک من اظهار نظر نکن

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
کولیک خارجی میدی؟ببین احتمال زیاد گریه اش از دل درده قطره بده بهش گناه داره طفل معصوم یه سره گریه کن ...

اره میدم پدیلاکت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طرز تفکر من رو زیر سوال میبرید یا احادیث معصومین رو؟؟ امام‌ علی‌ (ع) می‌فرماید: " الناس‌أعداء ما ...

چه ربطی داشت به این موضوع حالا این حدیث من خودم خیلی از احادیث رو میخونم ولی الکی تطبیق نمیدم

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
من دو تا بچه هام آروم بودن😂😂😂حاضرم قسم بخورم برا دومی ک سه سالشه یه شب بیداری نکشیدم😂

تو از خوشبختای عالمی ماشاءالله لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم .دیگه جایی نگو چش نخوری

من دو تا بچه هام آروم بودن😂😂😂حاضرم قسم بخورم برا دومی ک سه سالشه یه شب بیداری نکشیدم😂

احتمالا شما جز بنده های پاک خداوندی

من شک کردم چرا بچه های الان اینجورین از تغذیه است؟یا امواج یاچیز دیگه پس چرا قبلنا این شکایتارو نمیش ...

نمیدونم واقعا

تو از خوشبختای عالمی ماشاءالله لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم دیگه جایی نگو

چشم😍خدا نگاهی ب تنهاییم کرده بود حتما. فدای تو مهربون

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
چه خوب حاملگیت بدون استرس بود؟ 

خب غیر از بحث های جزئی با شوهرم،، آره میشه گفت بی استرس بود

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
خب غیر از بحث های جزئی با شوهرم،، آره میشه گفت بی استرس بود

خدارو شکر عزیزم این بحثا بین همه هست من خودم بچه ام ریفلاکس داشت ولی از خدا میخوام اولا همه بچه ها سالم باشن وهمچنین بچه خودم ودوما هیچ مادری این سختی رو تجربه نکنه واقعا سخته 7ماه تمام بدون خواب بودم درروز میخوابیدم یکی دودوساعت ولی خواب شبانه اصلا 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
طرز تفکر من رو زیر سوال میبرید یا احادیث معصومین رو؟؟ امام‌ علی‌ (ع) می‌فرماید: " الناس‌أعداء ما ...

بخداااا برا همينه كه پيشرفت نميكنم...جهل يعنى طرز فكر شماااا

يه بچه سه ماهه معلومه كه اذيت ميكنه،بعد شما دارى ميگى كفاره گناه والدين!؟؟؟شما مگه استارتر و شوهرشو ميشناسى!؟؟؟؟بچه سه ماهشه نتوحه ميشيذىد؟؟؟سه ماه؟؟؟؟؟؟سى سالش نيست

بعدشم كدوم امام همچين حديثى گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با منبع دقيق حرفت ثابت كن

پيامم ديگه ريپلاى نكن حوصله بحث ندارم حال آدمو با ادعاهاى الكى كه داريد بد ميكنيد

خدارو شکر عزیزم این بحثا بین همه هست من خودم بچه ام ریفلاکس داشت ولی از خدا میخوام اولا همه بچه ها س ...

آخی عزیزم خیلی سخته.  من بی خوابی نکشیدم ولی سختی های دیگه کشیدم. پسرم پنج سالشه دوساله لکنت زبون داره. خیلی غصه میخورم. یه دکتر خوب براش نوبت گرفتم چن روز دیگه ببرمش. از یه طرف هم وزنش کمه و زیر نظر دکتره. من همیشه تنها بودم لطف خدا بود ک آروم باشن. ب خصوص و فقط دوسال اختلاف سن دارن

مرسی جانم ان شاالله با عزیزانت باشی همیشه سلامت وباعزت

همچنین شما دوست خوبم