2789
عنوان

خسته شدم😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 121 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😏😏شما واقعا کتابخوان هستید؟؟؟ 

بله 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
آره منم بعضی شبا شوهرم نبود  دس تنها بودم  یه سر پتو رو گره میدادم به تاج مبل و تابش مید ...

الهی چه روزایی بود خدا همه بچه هارو صحیح وسالم نگهداره.بیشتر از ما بچه هامون اذیت شدن معلوم نبود علت بدخوابیشون چی بود

پبچه من هجده ماهشه خونه مرتبو تبدیل میکنه به خونه بهم خورده ناراحت نباش منم دست تنها بودم این روزارو ...

اره شوهرم کمک میکنه الانم رو پامه دخترم درحال گریه کردن صداش افتاده تو سرم 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
آخی عزیزم ایشالا خدابهت انرژی بده.میفهمم چی میکشی منم سر پسر چندبار بیهوش شدم از شدت خستگی.... اگه ...

فقط از خدا صبر میخوام، ،رژیم و رعایت میکنم فقط امیدوارم بیشتر از۶ماه نکشه

صدای قران بذار گوشیتم بذار حالت پرواز ببین اروم میشه؟

با گوشیم نزاشتم ولی خودم براش میخونم تاثیر نداره ولی باید دانلود کنم از گوشیم بزارم ببینم چی میشه

چرا فطره میخوره،کولیک و میگن تا۳ماه خوب میشه دخترم ۳ماهشه دیگه

کولیک خارجی میدی؟ببین احتمال زیاد گریه اش از دل درده قطره بده بهش گناه داره طفل معصوم یه سره گریه کنه

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
اذیت های بچه کفاره ی گناهانه

من دو تا بچه هام آروم بودن😂😂😂حاضرم قسم بخورم برا دومی ک سه سالشه یه شب بیداری نکشیدم😂

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
اشکال نداره واقعا اذیت میشن والله مال من سینمو زخم کرده بود نوکشو منظورمه وقتی شیر میخورد از درد گری ...

مال منم اللن همینه میاد زیر سینم فقط میجوه و میکشه نمیدونم دلیل این کارش چیه،،دکتر بهم پماد مامیلان داده اونو میزنم یکم بی حس میشه سینم وگرنه قشنگ قاچ خورده

اره شوهرم کمک میکنه الانم رو پامه دخترم درحال گریه کردن صداش افتاده تو سرم 

من شک کردم چرا بچه های الان اینجورین از تغذیه است؟یا امواج یاچیز دیگه پس چرا قبلنا این شکایتارو نمیشنیدیم

شمام با اين طرز فكرت دارى كفاره گناه پس ميدى!!!!!!

طرز تفکر من رو زیر سوال میبرید یا احادیث معصومین رو؟؟

امام‌ علی‌ (ع) می‌فرماید: " الناس‌أعداء ما جهلوا» (۱) انسان ها ‌دشمن‌ چیزی ‌هستند كه ‌به ‌آن‌ جهل ‌دارند

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
الان که بچت خوابه برو بخواب  از فرصت استفاده کن  هروقت خواب بود تو هم بخواب  تا وق ...

دلت خوشه رو پامه کدوم خواب؟

مال منم اللن همینه میاد زیر سینم فقط میجوه و میکشه نمیدونم دلیل این کارش چیه،،دکتر بهم پماد مامیلان ...

دلیلشو من پرسیدم گفتن بچه هایی که ریفلاکس دارن همینن همیشه دوست دارن یه چیزی تو دهنشون باشه 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️