2789
عنوان

خسته شدم😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 121 پست
گهواره داره توش نخوابید همین کارو کردیم خوابش میبره تا میزاریم زمین باز بیدار میشه، ،تو خواب زور میز ...

کولیک نداره؟یعنی دل درد نیست چون میگی زور میزنه توخواب

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
صدای سشوار براش بذاز.بذارش تو گهواره تکونش بده یا گهواره برقی بگیر.ممکنه رفلاکس داشته باشه

داره ریفلاکس دارو میدم بهش تو گهوارش بند نمیشه اصلا ،صدای سشوار و گرفتم دوبار جواب داد بعدش نه اونم چطوری جواب داد مثلا ۴صبح خوابید جای ۶صبح🤦‍♀️

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا افسردگی گرفتیم منو همسرم از بی خوابی

پبچه من هجده ماهشه خونه مرتبو تبدیل میکنه به خونه بهم خورده ناراحت نباش منم دست تنها بودم این روزارو کشیدم تازه شوهر تو همکاری میکنه وبیداره شوهر من میرفت میخوابید منم باحرص بیدارش میکردم اهمیت نمیداد باز میخوابید

اخی  پس به خاطر همونه

اخه دوستامم بچه هاشون ریفلاکس دارن اونام یا نکسیوم میدن یا امپرازول ولی مثل دختر من نیستن شبا میخوابن و درست شیر میخورن دختر من شیرخوردنشم عذابه فقط مسکشه و میجوه

داره ریفلاکس دارو میدم بهش تو گهوارش بند نمیشه اصلا ،صدای سشوار و گرفتم دوبار جواب داد بعدش نه اونم ...

آخی عزیزم ایشالا خدابهت انرژی بده.میفهمم چی میکشی منم سر پسر چندبار بیهوش شدم از شدت خستگی....

اگه بخاطر رفلاکسش رعایت کنی تا ۶ماهگی خوب میشه.تشک رفلاکس براش بگیر 

آخه پسر خودمم خیلی اذیت میکنه  من گاهی وقتها پیش خودم فکر میکنم مال گناه هایی هست که کردم خدا م ...

نه بابا به این چیزا نیست نمیدونم چزا بعضیها از بجه شانس ندارن

اخه دوستامم بچه هاشون ریفلاکس دارن اونام یا نکسیوم میدن یا امپرازول ولی مثل دختر من نیستن شبا میخواب ...

اشکال نداره واقعا اذیت میشن والله مال من سینمو زخم کرده بود نوکشو منظورمه وقتی شیر میخورد از درد گریه میکردم 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
اشکال نداره فقط تا ماه ششم اینجوزیه بهت قول میدم بعدش خوب میشه و خودش می‌خوابه

داداش من تا یک سالگی تو پتو خوابید😐😐😐😐ول کن ماجرای پتو نبود🤣🤣🤣

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
کولیک نداره؟یعنی دل درد نیست چون میگی زور میزنه توخواب

چرا فطره میخوره،کولیک و میگن تا۳ماه خوب میشه دخترم ۳ماهشه دیگه

واقعا؟؟؟؟؟ 

بله عزیزم

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂