2821
2789
عنوان

خسته شدم😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 121 پست
شب که نور نیست بخواد پرده کشیده بشه،شیرم که بهش میدم ولی باز بیداره،بیداره و گریه میکنه نق میزنه

مال من لامپای خیابون که نورش میخورد توخونه هم براش مزاحمت داشت واسه این پرده رو میکشیدم شاید خودت چیزای نفاخ میخوری دلش درد میکنه طفلی

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
تا 6 ماهگی تقریبا همینه منم همین طوری بودم دیگه آخراش به گریه افتاده بودم چرا نمیخوابه ببین دل درد ن ...

والا ریفلاکس داره که دکتر نکسیوم داده دارم بهش نکسیوم میدم ولی اکثر شبا معلومه درد نداره به زور داره گریه میکنه گریش الکیه

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانوما زیاد اینجا دیدم که از بیدار بودن نوزاد شاکی هستن.من هنوز مادر نشدم و برای کسب تجربه میپرسم. ...

بعدم مرد خسته کار ومادر خسته خونه داری مدت زیادی هم زایمان نگذشته.ایا خواب برای انسان لازم نیست .هم برای جسم هم ذهن خواب لازمه

خانوما زیاد اینجا دیدم که از بیدار بودن نوزاد شاکی هستن.من هنوز مادر نشدم و برای کسب تجربه میپرسم. ...

اگر مال خودش بیدار بود که خوب بود،وقتی بیداره شمام بیداری خب وقتی شب تا صبح نخوابی شاکی نمیشی؟

بذارش تو پتو دوتایی تاب بدین آروم میشه و خوابش میبره ما تا شش ماه تا صب کارمون همین بود 

من نه شوهرم زیاد سر پتو رو میگرفت نه مادرم که تاب بدیم.واسه نگهداشتنه.یه  بچه دو سه نفر ادم باانرژی لازمه

مال من لامپای خیابون که نورش میخورد توخونه هم براش مزاحمت داشت واسه این پرده رو میکشیدم شاید خودت چی ...

نه بابا،بخاطر ریفلاکسش رژیم دارم هیجی نمیخورم خونمون و تارک میکنم ولی از تاریکی بدش میاد جیغ میکشه 

اخه این چرندیات و چرا باور میکنی؟؟؟ کجا همچین چیزی نوشته؟؟ تو قران؟ تو کتابای روانشناسی؟؟؟ 

آخه پسر خودمم خیلی اذیت میکنه  من گاهی وقتها پیش خودم فکر میکنم مال گناه هایی هست که کردم خدا میخواد از جونم در بیاره البته پسر من بزرگه بیست سالشه 

بذارش تو پتو دوتایی تاب بدین آروم میشه و خوابش میبره ما تا شش ماه تا صب کارمون همین بود 

گهواره داره توش نخوابید همین کارو کردیم خوابش میبره تا میزاریم زمین باز بیدار میشه، ،تو خواب زور میزنه باعث میشه بیدار بشه

بعدم مرد خسته کار ومادر خسته خونه داری مدت زیادی هم زایمان نگذشته.ایا خواب برای انسان لازم نیست .هم ...

بخدا افسردگی گرفتیم منو همسرم از بی خوابی

من نه شوهرم زیاد سر پتو رو میگرفت نه مادرم که تاب بدیم.واسه نگهداشتنه.یه  بچه دو سه نفر ادم باا ...

آره منم بعضی شبا شوهرم نبود 

دس تنها بودم 

یه سر پتو رو گره میدادم به تاج مبل و تابش میدادم..

گهواره هم داشت ولی آروم نمیشد 

فقط با پتو آروم میشد

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792