2821
2789
عنوان

خسته شدم😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 121 پست
شیرم خیلی زیاده منتها بچم اهل خوردن نیست اکثرا شیرم تو سینم میمونه و سفت میشه از نظر شیر مشکلی نیست ...

عزیزم منظورم آهن بچه بود. البته خیلی بچه ها شش ماهه اول اینجورین. ان شاءالله ک آروم بشه ب زودی

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
عزیزم منظورم آهن بچه بود. البته خیلی بچه ها شش ماهه اول اینجورین. ان شاءالله ک آروم بشه ب زودی

نه تو ازمایشش فقط ویتامین دی بدنش کم بود که دکتر قطره اولترا ویتانین دی داد

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=151828788]امتحان کردم😁بند نمیشه چون عادت داره مدام دست و پاهاشو تکون میده [/Qببین اکثرا ...

شیشه نمیگیزه اگر میگرفت که خودمو راحت میکرد از جویدناش موقع شیر خوردن کلا شیرخشک میدادم بهش 

عهههه چه زوددد همینو کم دارم بخدا

شاید فرق بکنه عزیزم شما میگی از اول اینجوری بوده شاید دندون نباشه 

اگرم دندون باشه خدارو شکر کن بچه کلسیم بدنس خوبه دندوناش سالمه به امید خدا ولی بعصی از بچه ها دوست دارن با مادر بازی کنن ولی اینو که میگی من نمیدونم چرا میجوعه سینه ی شمارو من یادمه هم میجوید هم میکشید به لثش دلم ریش میشد مجبورم بودم بدم بخوره چون شیشه نمیگرفت عزیزم بهشت بیخودی به مادر نمیدن  جونشو میده بچش بزرگ میشه

شاید فرق بکنه عزیزم شما میگی از اول اینجوری بوده شاید دندون نباشه  اگرم دندون باشه خدارو شکر ک ...

اره دختر من از اول اینطوری بود،،شیشه هم نمیگیره منم محبورم بدم بخوره تو خواب ولی راحت میخوره

شیشه شیراونت بگیر.خیلیارودیدم که امتحان کردن راضی بودن

شیشه شیرش اونته اصلشم گرفتم ولی نگرفت البته اوایل میگرفتا بعد عادت کرد به سینم

راستی لیلی برا زلال چه پوشکی خریدی؟مارکش؟ماه های اولش در روز چقدر عوض میشد؟من میخام مولفیکس بگیرم برا ماه های بالاترش نستا بی بی چون میگن مولفیکس ماه های بالاتر نم میده،دخترتم اگه سیدی چیزی میشناسید ببرید یه دعا بنویسه براش آروم شه،یا خودت آیه الکرسی رو بنویس بذار تو بالشش انشاءالله درست شه

لباس چه سایزایی گرفتی؟

من سایز صفر ۱۹تیکه جعبه ای یکی گرفتم،یه ۵تیکه،یه بلوز و شلوار و کلاه،یه دونه هم بادی

سایز یک هم یه جعبه ای،یه چند تیکه،یه بادی،سایز دو هم گرفتم یه چندتا

لباسش زیاده 

اگه چیز مهمی که زیاد بدرد خورد مونده رو بهم بگو

راستی لیلی برا زلال چه پوشکی خریدی؟مارکش؟ماه های اولش در روز چقدر عوض میشد؟من میخام مولفیکس بگیرم بر ...

من مولفیکس گرفتم اوایل بیشتر کثیف میکرد الان کمتر شده

لباس چه سایزایی گرفتی؟ من سایز صفر ۱۹تیکه جعبه ای یکی گرفتم،یه ۵تیکه،یه بلوز و شلوار و کلاه،یه دونه ...

صفر و یک بیشتر استفادم شد چون زلال خیلی رسد نکرد بجم هنوز سایزصفر و یک و تنش میکنم زیر دکمه ای هم خیلی بدرد میخورع

2825
2823
2791
2779
2792