سلام خانوما،دخترم سه ماهشه تو این سه ماه شب تا صبح بیداره داغونمون کرده بعضی اوقات تا ۱۱صبح بیداره بعضی اوقات تا ۱۰ تا۶ صبح،منو همسرم از کارو زندگی افتادیم نمیدونم دیگه چیکار کنم
دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید فرق بکنه عزیزم شما میگی از اول اینجوری بوده شاید دندون نباشه
اگرم دندون باشه خدارو شکر کن بچه کلسیم بدنس خوبه دندوناش سالمه به امید خدا ولی بعصی از بچه ها دوست دارن با مادر بازی کنن ولی اینو که میگی من نمیدونم چرا میجوعه سینه ی شمارو من یادمه هم میجوید هم میکشید به لثش دلم ریش میشد مجبورم بودم بدم بخوره چون شیشه نمیگرفت عزیزم بهشت بیخودی به مادر نمیدن جونشو میده بچش بزرگ میشه
راستی لیلی برا زلال چه پوشکی خریدی؟مارکش؟ماه های اولش در روز چقدر عوض میشد؟من میخام مولفیکس بگیرم برا ماه های بالاترش نستا بی بی چون میگن مولفیکس ماه های بالاتر نم میده،دخترتم اگه سیدی چیزی میشناسید ببرید یه دعا بنویسه براش آروم شه،یا خودت آیه الکرسی رو بنویس بذار تو بالشش انشاءالله درست شه