2821
2789
عنوان

تیرویید کم کار

307 بازدید | 21 پست

من چند ماهه فهمیدم تیرویید دارم به شدت لاغر شدم بعد عقدم .اعصابم داغونه ،افسرده شدم چند ماه دیگه عروسیمه و تا آخر آبان باید قرص تیرویید بخورم .نمیدونم چیکار کنم به وزن قبلم برگردم 😢 آیا قرص چاقی تاثیر داره بخورم برای عروسی ؟ کسی خورده با وجود تیرویید کم کار چاق شده ؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
تیرویید کم کار
1
50%
چاق بشم
0
0%
لاغر شدم
1
50%
الهی به امید تو .... 🤲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازمایش بده چنتا دکتر اول برو 

آزمایش دادم ۵روز پیش ۲ماه پیشم ازمایش دادم تیرویید دارم از ۶۵ کیلو اومدم ۵۶ کیلو 😔😔 عروسیم بعد محرم چیکار کنم 

الهی به امید تو .... 🤲
آزمایش دادم ۵روز پیش ۲ماه پیشم ازمایش دادم تیرویید دارم از ۶۵ کیلو اومدم ۵۶ کیلو 😔😔 عروسیم بعد محر ...

عیب نداره حالا که مطمئنی داروهاتو طبق تجویز پزشک مصرف کن تاعروسی اشتهات درست میشه یوگاهم تمرین کن

آزمایش دادم ۵روز پیش ۲ماه پیشم ازمایش دادم تیرویید دارم از ۶۵ کیلو اومدم ۵۶ کیلو 😔😔 عروسیم بعد محر ...

میگن قرص تیرویید و تا آخر عمر باید بخوری که بعدشم قرص تیرویید چاق میکنه من میخورم هر روزشاید پر کاره برایه شما اشتباه نمیکنی؟

🦚دختر ایرونی مثل گله 🥳🥳🥳🦚🌺🌺🌺🌺تا تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاقات برایم رقم خواهد خورد انشاالله
شما تیروئید پر کار داری که لاغر شدی من تیروئید کم کار دارم. که وزنم یکم رفته بالا

۳ماه پیش رفتم ازمایش گفت پرکار قرص پروپرانولول خوردم ولی ۱۰ کیلو کم شدم ۵روز پیشم آزمایش دادم گف کم کار شده قرص لووتیروکسین داده ناشتا نصف قرص روز به روز لاغر میشم . همه رو چاق نمیکنه

الهی به امید تو .... 🤲
فک کنم تیروئیدت پر کاره چون کم کار چاق میکنه مال من اینجوریه

آره منم همینو میگم 

🦚دختر ایرونی مثل گله 🥳🥳🥳🦚🌺🌺🌺🌺تا تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاقات برایم رقم خواهد خورد انشاالله
میگن قرص تیرویید و تا آخر عمر باید بخوری که بعدشم قرص تیرویید چاق میکنه من میخورم هر روزشاید پر کاره ...

نه کم کاره قرص کم کاری داده ۵روزه میخورم

الهی به امید تو .... 🤲
میگن قرص تیرویید و تا آخر عمر باید بخوری که بعدشم قرص تیرویید چاق میکنه من میخورم هر روزشاید پر کاره ...

Tsh من ۱۳ بود پس یعنی کم کار 

الهی به امید تو .... 🤲
من لاغر شدم از شانس بدم.اگه عروسیم نزدیک نبود برام مهم نبود 

لاغریتون بعیده بخاطر تیروئید باشه... 

متخصص غدد رفتید؟ چی بود نظرش؟ 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞