2777
2789
عنوان

تیرویید کم کار

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 21 پست
۳ماه پیش رفتم ازمایش گفت پرکار قرص پروپرانولول خوردم ولی ۱۰ کیلو کم شدم ۵روز پیشم آزمایش دادم گف کم ...

چه جالب از پر کار تبدیل به کم کار شده به مرور زمان تپلت می‌کنه کاش واسه من از کم کار تبدیل به پر کار بشه 

مادرم ضربان قلب من است.
۳ماه پیش رفتم ازمایش گفت پرکار قرص پروپرانولول خوردم ولی ۱۰ کیلو کم شدم ۵روز پیشم آزمایش دادم گف کم ...

وای یعنی چی چرا دو جور حرف میزنن آزمایشگاهی برو که تیک آزمایشی داشته باشن یه نفر به من گفت چون  دیگه دارو وارد نمیشه وتحریم هستیم بعضی از آزمایشگاها تیک آزمایش رو ندارن و الکی بخاطر اینکه پول بگیرن نمیگن که نداریم الکی یه جوابی میدن تحقیق کن کجا معتبره اینا با جون آدما راحت بازی میکنن

🦚دختر ایرونی مثل گله 🥳🥳🥳🦚🌺🌺🌺🌺تا تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاقات برایم رقم خواهد خورد انشاالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لاغریتون بعیده بخاطر تیروئید باشه...  متخصص غدد رفتید؟ چی بود نظرش؟

بله اولین چیزی که پرسید این بود که وزن کم کردم وتپش قلب دارم .جفتشو داشتم 

الهی به امید تو .... 🤲
وای یعنی چی چرا دو جور حرف میزنن آزمایشگاهی برو که تیک آزمایشی داشته باشن یه نفر به من گفت چون   ...

اولش علایم پرکاری داشتم اونقدر رعایت کردم و قرصامو خوردم الان کم کاریه .دکترم گف اوایل اونجوریه علایم پرکاری بعد یهو کم کار میشه

الهی به امید تو .... 🤲
اولش علایم پرکاری داشتم اونقدر رعایت کردم و قرصامو خوردم الان کم کاریه .دکترم گف اوایل اونجوریه علای ...

الان چیکار کنم چاق بشم 😔😔 عروسیم بعد محرم ۱۰ کیلو کم کردم .کاملا افسرده شدم 

الهی به امید تو .... 🤲