2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 146 پست

منم هفت تا جاری دارم ولی اصلا نسبت بهم بی تفاوتیم.کاری بهم نداریم همدیگرم خیلی کم میبینیم.

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرتون که میگه..اتفاقا دلگرمی و توجه همسرتون به شما زیادترمیشه...کار بدی نکرده به نظرم...نباید ا ...

خودمم ب همین فک کردم 

ولی الان کامنتا رو میبینم مث اینکه باید شک کنم 😂😂😂😂

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
منم سی سالمه دخترم چن سالته؟؟؟😃

خخخ والا منم ۳۶ سالمه و پسرم فقط ۶ سالشه کلی ناامید شدم کامنتش رو خوندم🤪🤪🤣🤣🤣

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

جاری من بسیار حسود میباشد

و بیشعور😑😑😑

عوضش خواهرشوهرم خیلی خوبه

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
باهم راحتن خب شوهرم حتا بعضی وقتا صبح میخواد بره سرکار من خوابم میره اونجا میخوره چون واس بچش ک میخ ...

ان شالله همیشه شادو خوشبخت باشی اسی جان 

ولی ماتو روابطمون اینجوری نیستیم اصلا ،،پنج ساله جاری دارم همسایه روبه رومه هفته ای یبار حداقل هممومیبینم تاحالانشده یکبار به شوهرم پیام بده یا من به شوهرش مردامومن همه چی رو باهم هماهنگ میکنن کلا مردابا مردا زنابا زنا ،،واینکه شوهرم پاشه بره خونه جاریم صبحونه بخوره. این دیگه جز محالات زندگی ماست 

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴

مطمعنی جاریت کرم نداره؟اینارو میگه که همسرتم بگه اره تو هم خوب شده بودی تو هم ..والااا خب به خودت بگ ...

😒😒

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

جاری هرچی خوب باشه باز حسوده من دوتا دارم یکی از یکی اعصاب خورد کن تر ولی یکیشون واقعا خیلی بد دو رو بازی در میاره من شدیدا باهاش صمیمی بودم شوهرم هرچی گفت نکن صمیمی نشو من از بچگی میشناسمش ای دو رنگه من گوش ندادم تا اینکه خودم به چشم دیدم و ازش دور شدم خیلیم حسودن دوتاشون همشم داشته هاشون تو چشمم میزنن جدیدا یکیشون حرفایی بهم زده که هروقت یادم میاد بغض میکنم انگاری که الان جلومه و داره باز میگه. حتی الان که مینویسم. از من به تو نصیحت با گرگ بیابون صمیمی شو با جاری نشو

مطمعنی جاریت کرم نداره؟اینارو میگه که همسرتم بگه اره تو هم خوب شده بودی تو هم ..والااا خب به خودت بگ ...

ن بابا اتفاقا شوهرم گفته بود اره دیگه خانم منهه.من خوش سلیقم و اینا 

عزیزم اینجا همه چیز و همه کس متهم هستن به چرتوپرتا گوش نده لطفا زندگیتو خراب نکن با شک و بدبینی  ...

😘😘