2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 146 پست

دوستان واقعا چرا انقد سعی دارید از جنبه منفی نگا کنید؟ 

بعدم فرهنگ خانواده ها فرق داره باهم! نوع رفتار فرق داره باهم تو هرخانواده ای! 

تو یه خانواده برادر شوهر و عروس عین هفت پشت غریبن تو یه خانواده مث خواهر و برادر! 

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲
جاری خوب کم نیست .ولی چرا به شوهرت پیام بده عجیبه..

باهم راحتن خب

شوهرم حتا بعضی وقتا صبح میخواد بره سرکار من خوابم میره اونجا میخوره چون واس بچش ک میخواد بره مدرسه صبحونه اماده میکنه

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان واقعا چرا انقد سعی دارید از جنبه منفی نگا کنید؟  بعدم فرهنگ خانواده ها فرق داره باهم! ن ...

واقعا چقد بدبیین😂😂

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

منم جاری ندارم، کاش خونوادەش اندازە دویست تا جاری بد ، بدی میکنن

من کلا کاری باهاشون ندارم، مادرشوهرم رفتە

بە همسایمون گفتە عروس شر الهی هیچ جا نباشە

بیکار کە میشوم برای بغض هایم غروب میبافم
ینی چی😞

عزیزم کلا نی نی سایت شده محرک بدبینی هرچیزی بگی میان میگن حتما منظوری داشته.خدا جاریاتو برات حفظ کنه والا جاریای منم با شوهرم خیلی گرم میگیرن هیچ اشکالی نداره

باهم راحتن خب شوهرم حتا بعضی وقتا صبح میخواد بره سرکار من خوابم میره اونجا میخوره چون واس بچش ک میخ ...

خیلی هم خوب، قدر همو بدونید خوشحالتون

بیکار کە میشوم برای بغض هایم غروب میبافم
جاری من ازم ۲ سال بزرگه ولی شوهرش از شوهر من ۲ سال کوچیکه ولی خیلی باهم خوبیم خداروشکر 

عزیزم برای مقایسه ی کوچک و بزرگ از تر و ترین استفاده میکنن... بزرگتر کوچکتر

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
بیا بنده خدا اسی اومد یه قسمت خوب زندگیشو گفت جای اینکه بهش انرژی مثبت بدین و حالش خوب شه گشتین بدتر ...

میگم نه

باید کم کم ب همه چی شک کنم 😂😂

جاری‌منم‌خیلی‌خوب‌بوودالبته‌ایجوری‌فک‌میکردم

تااینکه‌جنس‌خرابش‌بعدن‌برام‌معلوم‌شد😏

البته‌شوهرم‌میگفت‌باهاش‌گرم‌نگیرولی‌من‌

باورنمیکردم....

به‌روشم‌نیوردم‌ولی‌دیگه‌رفت‌آمد‌زنگی‌باهاش‌ندارم

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃
یه بار برادرشوهرم گفت داداشم خوشگل پسنده(منو می گفت)....جاریم😤😤😤😤 از اون روز یه سال میگذره که ج ...

وای منم جای جاریت بودم ناراحت میشدم😄.ولی دیگه قهر کردن با تو خیلی بچگانست