2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت مال من چشم نداره ببینتم و همه هم در حال غیبت کردن پشتمه متنفرم ازش

واقعا؟وای خیلی بده ادم خیلی حرص میخوره اینجوری

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

خوش به حالت جاری داری:(

ما تو فامیلمون کلا جاری ها با هم خیلی خوبن مثل خواهر میمونن با هم، منم برا همین دوست دارم جاری داشته باشم:(

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بیا بنده خدا اسی اومد یه قسمت خوب زندگیشو گفت جای اینکه بهش انرژی مثبت بدین و حالش خوب شه گشتین بدترین چیز رو با بدبینانه ترین نگاه گفتید متاسف از تفکراتتون. 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
خوب چرا به خودت نگفته به شوهرت گفته 

ببینید مردها وقتی ببینند زنشون تو چشم بقیە خوب و خوشکلە خیلی بیشتر جذب زنشون میشن

این کار خیلی عاشقانەس، منم بە داییم یا پسر عموم راجب زنشون میگفتم ذوق میکردن😍

بیکار کە میشوم برای بغض هایم غروب میبافم

از من خوبن پنح تا اصلا خیلییییییی کم سالی ی بار شاید همو ببینیم خوبن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا