خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
خیلی ک شلوغه سرش از اهواز شمال شهرهای دیگ هم میان مطبش ی خانمه ک میگفت از گرمسار میاد ویزیت ک میشه دوباره بر میگرده گرمسار..منم ماه دومی ک فهمیدیم شوهرم مشکل داره بهم گفت آی یو آی جواب میده من گفتم فعلا صبر میکنم،شوهرم با طب سنتی درمان شد خودمم ک تنبلی داشتم بهم دارو میداد
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ممنون عزیزم دکتر طب سنتی خوب سراغ داری ؟ من برای باردار شدن دنبال طب سنتی خوب هم میگردم
خواهش میکنم..نه سراغ ندارم ی عطاری شوهرم رفت بهش دارو داد خرنوب داد با عسل و سیاه دانه واسه تحرک اسپرم