2821
2789
یکسال بدون درمان ک نشد بعد دوماه تحت نظر فوق تخصص نازایی و اول لطف خدا و بعد کمک دکتر باردار شدم..ان ...

دکترت کیه ؟ تهرانه؟

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکترت کیه ؟ تهرانه؟

بله تهران محبوبه توسلی بزن گوگل میاد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
کارش خوبه ؟ کدوم سمت میشه مطبش

خیلی ک شلوغه سرش از اهواز شمال شهرهای دیگ هم میان مطبش ی خانمه ک میگفت از گرمسار میاد ویزیت ک میشه دوباره بر میگرده گرمسار..منم ماه دومی ک فهمیدیم شوهرم مشکل داره بهم گفت آی یو آی جواب میده من گفتم فعلا صبر میکنم،شوهرم با طب سنتی درمان شد خودمم ک تنبلی داشتم بهم دارو میداد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خیلی ک شلوغه سرش از اهواز شمال شهرهای دیگ هم میان مطبش ی خانمه ک میگفت از گرمسار میاد ویزیت ک میشه د ...

ممنون عزیزم دکتر طب سنتی خوب سراغ داری ؟ من برای باردار شدن دنبال طب سنتی خوب هم میگردم 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
ممنون عزیزم دکتر طب سنتی خوب سراغ داری ؟ من برای باردار شدن دنبال طب سنتی خوب هم میگردم

خواهش میکنم..نه سراغ ندارم ی عطاری شوهرم رفت بهش دارو داد خرنوب داد با عسل و سیاه دانه واسه تحرک اسپرم