2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

1315 بازدید | 41 پست

بچه ها چکار کردین😑

من ک نخونده رفتم سر جلسه 😑

فیزیک و شیمی چند تا زدم ک الان فهمیدم هر هر دوتا منفی زدم و هرچی زدم غلط از اب در امده 😐

زیست ی دور جواب دادم  دواره از اول شروع کردم  😬 هرچی زده بودم پاک کردم ی جواب دیگ دادم😑

ریاضی فک کنم فقط ۲ تا ۳ تا درست زدم اونم فقط فکر میکنم😒

از عمومی کلا اثن نمیدونم چ کردم😟

جوری جلو خانوادم رفتار کردم ک عالی دادم خبر ندارن بدبخت شدم 😢

امسال ک دیگ سال سومم دیگ فهمیدم باید برم دانشگاه با سوابق 🖐🏻😶

چطور ب خانواده بفهمونم سخته

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

چقدرررر شیمی سخت بود🤕

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

خیلی سخت بود؟

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا سه سال نشستی وقتینخوندی؟

خانوادت خواستن؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
خیلی سخت بود؟

از کسی که نخونده نمیشه همچین سوالی پرسید

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بهشون ویدیوهای مافیای پزشکی رو نشون بده اسم اون مرده چی بود اینا رو میگفت رو یادم نیست فکر کنم ولی اکثریت بدونن. 

اما خب امسال میگن ظرفیت دانشگاه ها زیاده البته واسه رشته های مهم رقابت هست ولی خب بازم امیدوارم هرچی میخوای بشه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

اعتماد بنفس داشته باش ی کمی فکر کن الکی استرس نده به خودت خیلی ریلکس برخورد کن ببین چه رشته ای دوست داری یا بمون سال اینده کنکور بده یا برو بدون کنکور فقط فکر کن ببین چی میخوای خونوادتم خوشحالی تورو میخوان

من توصیم اینه به هیچ وجه نمونید پشت کنکور به امید اینکه بهتر شید. وقتووعمر خودتون هدر میشه بچه ها. دیگ هرگلی به سرخودتون زدین همون سال اول زدید.الکی یک سال ازعمرتون هدر نکنین . درس فقط یه بخشی از زندگی(این نظر شخصیم بود منو میل نکنید)

من عقل راکنارت یک لحظه برنتابم💑
ای من اثن نمیدونم هرچی تست زدم کشکی زدم

پارسال که هیچی نخونده بودم ۴۰ درصد شیمی زدم امسال اینهمه خوندم بزور به ۳۰ برسه🤕

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
وقتی کسی پشت کنکور، اونم واسه چندسال میمونه، خواه ناخواه توقعات ازش بالا میره  بشین براشون بگو ...

بخدا خیلی گفتم چقدر گریه کردم 

ولی باز امروز از کنکور امدم خواستم بخابم داداشم امده مسخرم میکنه  نخواب نخواب  بیا برو درس بخونم  مطمئنم اینم خراب کردی(هر چند کردم)

ولی خدایش با این حرف ها ادم نا امید میکنن

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤