2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 41 پست
اسی جون ناراحت نشو اما خودت تلاش نکردی من بعد شیش سال امسال کنکور  دادم با یه بچه .. واقعا جون ...

چکار کنم الان پدرم همش میگه شدی مثال مردم برا بچه هاشون 

هر چی سعی میکنم باعث افتخارشون شم بیشتر از قبل سر افکندشون میکنم

اثن نمیتونم تحمل کنم 

چند بارم فکر خودکشی زد ب سرم 

واقعا روانی شدم

نمیدونم چکار کنم 

هر کار میکنم ب در بسته میخورم

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کنم الان پدرم همش میگه شدی مثال مردم برا بچه هاشون  هر چی سعی میکنم باعث افتخارشون شم بیش ...

ای بابا

لعنت به کنکور و مافیاش

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

بیخیال عزیز

خانوادت نهایت دو سه ماه سرکوفت بزنن

از این گوش بگیر از اون گوش در کن

سعی کن بجای خوب و مطمئن این چند ماه سرکار بری، شده یه بوتیک با محیط زنونه

که هم کمتر پیش خانوادت باشی که کمتر رو این بحث زوم کنن، هم سرگرم شی

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
بیخیال عزیز خانوادت نهایت دو سه ماه سرکوفت بزنن از این گوش بگیر از اون گوش در کن سعی کن بجای خوب ...

خخ 

کاش میزاشتن برم سر کار پدرم مه پول میخایی بگو خودم بدمت ولی نمیزارم بری سر کار میگه حداقل کار دولتی باش ی چیزی

بگو پدرجان

الان چندین ساله کسی کار دولتی جذب نشده!

الان دیگه کار دولتی وجود ندارد....

جدیدا همشون قراردادیایین که میترسم تعدیل نیرو شن

عزیزم اگه به داروسازی علاقه داری میتونی بری رشته شیمی یا زیست شناسی که اگر ارشدشو بخونی میتونی تو آزمایشگاه ها کار کنی،اصلا ناامید نباش گلم توکل به خدا کن،پرستاری دانشگاه ازاد هم اگه بتونی بری عالیه، واسه شهریه هم وام میدم،معدل الف هم بشی تخفیف شهریه میخوری،اگر هم نشد اصلا نا امید نباش حتما مصلحت خدا یه چیز دیگست،به حرف دیگرون هم اصلا فکر نکن واقعا نمیدونن چقدر کنکور تجربگی سخته،بهت حق میدم،ولی ناامید نباش.

عزیزم اگه به داروسازی علاقه داری میتونی بری رشته شیمی یا زیست شناسی که اگر ارشدشو بخونی میتونی تو آز ...

فدات مرسی از حرف های قشنگت😄❤🌹