2777
2789
عنوان

دلم گرفته از رفتار شوهرم😢

313 بازدید | 24 پست

تو یه جمعی همه حرف بزنن من نظربدم میگه به تو چه ربطی داره الانم اینطو شد خیلی دلم شکست بعد خودش نظر داد حرف خودشو ب خودش زدم گفت به توام نمیشه حرفی زد 

پسرم😍🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل زن عموی منی

اونم بیچاره همینطور بود

الان همین که عموم حرف میزنه زن عمون بهش میگه تو💩 نخور😂😂😂😐😐😐

خلاصه دست پیش رو میگیره تا پس نیوفته

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
مثل زن عموی منی اونم بیچاره همینطور بود الان همین که عموم حرف میزنه زن عمون بهش میگه تو💩 نخور😂😂 ...

من حالا حرف خودشو ب خودش زدم اینطوری گفت دیگ اونجور بگم واویلاس

پسرم😍🤗
محل نده بهش بابا نمیدونم چرا ما زنا خیلی جاها حقمونو نمیگیریم

محل نمیدم خیلی رفتارش بده چندروز پیش دکتر بودیم دفترچه از دستم افتاد سرم داد زد نزدیک بود گریه کنم

پسرم😍🤗
من حالا حرف خودشو ب خودش زدم اینطوری گفت دیگ اونجور بگم واویلاس

مشکل زیاد با هم دارید؟؟؟؟؟ عزیزم مشکلات دیگتون رو سعی کن حل کنی تا اینطور نشه.

عموی من بعد از لینکه از سر کار میاد خونه نمیره تا شب چون همش تو خونه دعوا دارن. میره اسنپ کار میکنه با اینکه کارمند بانکه ولی حاظر نیست بره خونه زنش رو ببینه. 

مشکلات دیگه باعث این رفتار شدن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!