2777
2789
عنوان

دلم گرفته از رفتار شوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 24 پست
مشکل زیاد با هم دارید؟؟؟؟؟ عزیزم مشکلات دیگتون رو سعی کن حل کنی تا اینطور نشه. عموی من بعد از لینکه ...

ن اصن من خیلی باهاش خوب و مهربونم فقط اون همه جا یا ضایم میکنه یا سرم داد میزنه اونم بیشترش تو جمع

پسرم😍🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصن من خیلی باهاش خوب و مهربونم فقط اون همه جا یا ضایم میکنه یا سرم داد میزنه اونم بیشترش تو جمع

باهاش حرف بزن عزیزم.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
نمیفهمه بااینکه سنی هم نداره 22 سالشه😢دلم مخاد مهربون باشه تو جم یجوری رفتارکنه همه بگن زنشو دوست د ...

عزیزم شاید جو گیر میشه😶

۲۲ سال اخه سنی هم نیست که بگی اعصابش خرابه. سعی کن تو خونه بیشتر کنارش باشی. ببین مشکلش چیه.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عزیزم شاید جو گیر میشه😶 ۲۲ سال اخه سنی هم نیست که بگی اعصابش خرابه. سعی کن تو خونه بیشتر کنارش باش ...

کلن اعصابش خرابه😧تازه حامله هم هستم باز رفتارش همونه

پسرم😍🤗
کلن اعصابش خرابه😧تازه حامله هم هستم باز رفتارش همونه

😢😢 اخی عزیزم سعی کن خودت ارامشت رو حفظ کنی که بچت بعدا مشکلی براش به وجود نیاد

من اینروزا حساس ترشدم بیشتر تو خودم میریزم و وقتی تهام اشک میریزم😢😔

حرف بزن باهاش گلم اینجور که نمیشه