عزیزم الانم پول دار ها میرن یه کشوری مثل ترکیه یا مجارستان بعد دو ترمم انتقالی میگیرن برمیگردن میان ...
اگه درست مدیریت بشه نه بهتره که برداشته بشه ولی ببخشید متاسفانه جامعه ما جنبه اش رو یه سری ها ندارن مثل کشور های خارجی که 4 سال باید کارشناسی شیمی بگیرن و بعد برن برای پزشکی اصلا یکی از دلایلش همینه که اونجا اکثر پزشک های ایرانی برای ادامه تحصیل رو قبول ندارن و باید دوباره اونجا یه دوره ای بگذرونند
مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
چون 98خیلی آبکی بوده الان یکم سوالا سطحش بالاتر رفته. شوکه شدن😁😝 والا هر سال سطحش خوب بود غیر &nbs ...
۹۸ ریاضی تجربی سخت بود ولی نظام جدید
ریاضیم هندسش عجیب غریب بود به خصوص بخش ماتریس
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
اتفاقا سخت باشه بهتره .چیه پارسال همه ۸۰ یا ۹۰ زده بودن .اونایی ک میگن سخت بوده قطعا عمقی نخونده بودن .درسته بعضی سوالات اکی نبود پلی دیگه نه همه سوالات
مشاورش خوب بود حالا؟چون من بچه دارم نیاز دارم کسی واسم برنامه بچینه
راهنمایی های ایشون بود ک باعث شد دیروز کنکورمو ب نسبت بقیه خوب بدم .برای من ک رایگن هر وقت هر سوالی داشتم جواب میداد .ظاهرا بعضی از نی نی سایت ها هم میشناسنش چون قبلا گروه تل زده بودن این خانم دکتر هم یک مدت عضو بود و مشاوره میداد بعدم ک لفت داد از طریق واتس اپ به سوالات ج میداد.