2777
2789
اگه کنکور برداشته شه که همه پولدارا میرن دانشگاه های تاپ  باز اینا حداقل آزمون میدن قبول میشن

عزیزم الانم پول دار ها میرن یه کشوری مثل ترکیه یا مجارستان بعد دو ترمم انتقالی میگیرن برمیگردن میان ایران ادامه میدن. 

الانم پولدار ها میتونن سوالاتو بخرن یا اینکه صندلی بخرن. 

کلانظام آمورشی که داریم مشکل داره. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الانم پول دار ها میرن یه کشوری مثل ترکیه یا مجارستان بعد دو ترمم انتقالی میگیرن برمیگردن میان ...

اگه درست مدیریت بشه نه بهتره که برداشته بشه ولی ببخشید متاسفانه جامعه ما جنبه اش رو یه سری ها ندارن مثل کشور های خارجی که 4 سال باید کارشناسی شیمی بگیرن و بعد برن برای پزشکی اصلا یکی از دلایلش همینه که اونجا  اکثر پزشک های ایرانی  برای  ادامه تحصیل رو قبول ندارن و باید دوباره اونجا یه دوره ای بگذرونند

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
چون 98خیلی آبکی بوده الان یکم سوالا سطحش بالاتر رفته. شوکه شدن😁😝 والا هر سال سطحش خوب بود غیر &nbs ...

۹۸ ریاضی تجربی سخت بود ولی نظام جدید 

ریاضیم هندسش عجیب غریب بود به خصوص بخش ماتریس 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اگه درست مدیریت بشه نه بهتره که برداشته بشه ولی ببخشید متاسفانه جامعه ما جنبه اش رو یه سری ها ندارن ...

دقیقا 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
مشاورش خوب بود حالا؟چون من بچه دارم نیاز دارم کسی واسم برنامه بچینه

راهنمایی های ایشون بود ک باعث شد دیروز کنکورمو ب نسبت بقیه خوب بدم .برای من ک رایگن هر وقت هر سوالی داشتم جواب میداد .ظاهرا بعضی از نی نی سایت ها هم میشناسنش چون قبلا گروه تل زده بودن این خانم دکتر هم یک مدت عضو بود و مشاوره میداد  بعدم ک لفت داد از طریق واتس اپ به سوالات ج میداد.