2777
2789
عنوان

لطفا بیاید اینجا با هم صحبت کنیم

350 بازدید | 61 پست

سلام عزیزان.من سال هاست زندگی سختی دارم از بیماری سخت عزیزانم گرفته تا درد و رنج و مشکلات خودم

من خیلی برا حل مشکلاتم تلاش کردم اما بیفایده بود و تنها معجزه میتونست این کوه درد رو از دوش من برداره

پارسال محرم اشک هایی من ریختم ،ضجه هایی زدم که هر دلی رو به رحم میاورد

اما خدا و ایمه جواب من رو ندادن 

چرا 

دیگه به چه امیدی تو این دنیا باشم وقتی زندگی درد و رنج و تنهایی بهم داده وقتی امام حسین جوابم رو نداد به چه امیدی دوباره صداش کنم؟

پارسال محرم اشک هایی من ریختم ،ضجه هایی زدم که هر دلی رو به رحم میاورد

اما خدا و ایمه جواب من رو ندادن 

چرا 

دیگه به چه امیدی تو این دنیا باشم وقتی زندگی درد و رنج و تنهایی بهم داده وقتی امام حسین جوابم رو نداد به چه امیدی دوباره صداش کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم هم تو ز ندگی خودم هم اطرافیانم خیلی گره بود .سالها دعا میکردم که خدا کمک کنه و این گره ها باز بشه .

خدارو شکر یکی یکی داره حل میشه .

ناامید نباش.

من مخصوصا تو قنوت نمازم خیلی التماس به خدا میکردم .اصلا ناامید نباش .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

به خدا دیگه نمیتونم شما برام دعا کنید به امام حسین بگید یه گوشه این دنیا دختر درمونده و ناامید و دلشکسته ای محتاج کمکته.چرا دریغ میکنی؟چرا

من که همیشه تلاش کردم بنده ی بدی نباشم

من که پر بودم از نیات خوب

التماستون میکنم شما برام دعا کنید

محتاجم به دعاهاتون تو این محرم

دیگه این آخرین امیدمه  

نمیخوام قضاوت کنم الکی اما گناهی انجام ندادی تو زندگیت ؟؟ دل کسیو نشکوندی تو زندگیت؟ ابروی کسی رو نبردی تو زندگیت؟؟ بعضی وقتا اعمال بدمون مانع از براورده نشدن حاجتمون میشن وخدا ب اندازه همون چیزای ک از بقیه گرفتیم زجرمون میده .البته بعضیارم فقط خدا امتحان میکنه بعدش خوشیه مطمعن باش

عزیزم منم هم تو ز ندگی خودم هم اطرافیانم خیلی گره بود .سالها دعا میکردم که خدا کمک کنه و این گره ها ...

التماست میکنم برا منم دعا کن

دیگه بریدم

انشالله شما هم روزبه روز خوشبخت تر بشی

من خودم دعاهام یازده دوازده سال طول میکشه مستجاب شه این آخریه امونمو برید بیست سال طول کشید تا بالاخره مستجاب شد نوش دارو یی بود پس از مرگ سهراب همه ی روزای قشنگمو ازم گرفت _ پروبال ما شکستندو در قفس گشودن ؛ چه رها چه بند مرغی که پرش بریده باشد 

نمیخوام قضاوت کنم الکی اما گناهی انجام ندادی تو زندگیت ؟؟ دل کسیو نشکوندی تو زندگیت؟ ابروی کسی رو نب ...

به خود خدا قسم سرم به زندگی خودمه

تمام تلاشم این بوده و هست که اندازه سر سوزنی حق الناس گردنم نباشه 

سعی کن افکارتو مثبت کنی حتما یه چیزایی توزندگیت داری که باارزشن که خیلی ها ندارن دست از نالیدن بردار سپاسگذارباش تنها کسی که میتونه تورو ازاین موقعیت نجات بده خودت هستی زانوغم بغل نگیر پاشو هرچیزی که داری روتوزندگیت بنویس تایه کم حالت بهتربشه فکر نکن دارم شعارمیدم نه منم زندگیم پراز مشکله شاید بدترازتو ولی دلیلی نمیبینم خودمو ببازم منتظرباشم یکی بیاد روبه راهم کنع نه که من کم نمی‌بینیم مشکلات روحی وجسمی که بقیه به خاطرش تاپیک میزنن همیشه ازبد بدترم هست سخت نگیر به مرور سخت ترمیشع برات مگه چقدر میخوای عم کنی 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤