2777
2789
عنوان

یعنی چی میشه؟

403 بازدید | 20 پست

سلام

۲۲سالمه بعد از ۶ سال زندگی دارم جدا میشم 

دیروز بعد از چندین ماه دیدمش 

برای مشاوره قرار گذاشتیم(مشاور طلاق)

خیلی خونسرد بود 

من تو این چند ماه خیلی اذیت شدم ولی اون حتی یه زنگ هم نزد بمن 

من هم ۶-۷ماه دیگه ازش خبری نگرفتم تا دیروز که دیدمش دارم کارای طلاقمو انجام میدم 

یعنی چی میشه که دوتا ادم که روزی انقد باهم خوب بودن از هر غریبه ای غریبه تر بشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنتی بود 

اعتیاد داشت و کسی نمیدونست این ماجرا رو 

همه میگفتن که ادم خیلی مناسبی هست 

کسی نمیدونست که مشکل دارن

ازینا که روابط اجتماعی خوبی دارن با دیگران ولی زندگی های شخصی جالبی ندارن

دقیقا جاری منم وقتی می‌خواست جدا بشه برادرشوهرم خیلی خونسرد بود و اصن عین خیالشم نبود

جاریم گفت توی دادگاه کلی اشک ریختم گفتم بیا برگردیم از نو بسازیم

برادرشوهرم می‌گفت نه من دیگه تو رو نمی‌خوام

جدا شدن برادرشوهرم بعد از چند ماه افسرده شد مثل چی پشیمون شده بود 

خدارو شکر جاریم دوباره یه کیس خیلی خوب نصیبش شد ازدواج کرد الان بچه داره خوشبختم هست

ولی برادرشوهرم.....

اینقدر غصه نخور چنان زمان جلومیره که نمیفهمی چی شد.از جدایی من ۶ سال میگذره با ۱۴ سال بودن باهم.اما روزگار کاری کرد که فهمیدم اونیکه جفت ادم نیست باید بره تا تو بتونی اونایی که راه رو هموار میکنن باید برات بمونن.چیا کشیدم چیا دیدم بچم چه زجری کشید و کشیدم چه بی پولیها و چه تهمتها و ....نگم برات .ایکاش برمیگشتم عقب و زودتر تفش میکردم.ولی اینو یادت نره

بعد از هر سختی ارامشی هست 

قوی باش و بدون خدا اول جنبه تحمل درد رو میده بعد درد رو.

اول جدایی زن داغون مبشه و مرد خوش خوشانشه

اما بعد از مدتها زن میفهمه چه باارزش بوده و اون اشغال تورو درحد یه حیوون بی ارزش میدونسه(دوراز جون شما خودم رو میگم که یه کثافت رو بمن ارجعیت داد با یه بچه )و راه زندگیشو پیدا میکنه 

اما مرد بادیدن زنهای دیگه و تجربه های بیشتر میفهمه چه گوهری از دست داده و هیچوقت اونو فراموش نمیکنه توی هرلحطه جلوی چشمشه و درحال قیاس

اما زن میفهمه ستایش شدن یعنی چی و زندگی رو میسازه

نترس نترس نترس

خدا هر لحظه نگاهت میکنه 

داری تراش میخوری برای الماس شدن انگشتری که یروز خود خدا میارتش تو زندگیت

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
خیلی اذیت شدم  دوماه۱۵کیلو وزن کم کردمم همیشه ب این فکر میکنم چطور تونست منو ب همین راحتی بزا ...

این کمک خداست که بهت نشون داد .وگرنه خوب بود ظاهر نمایی میکرد میموند و مال تو نبود.

خداروشاکر باش 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

اون داره زندگیشو میکنه خوش و خرم با زحمتای من 

منم این گوشه 

راضیم از شرایطم

فقط دلم میگیره از این همه بی معرفتی 

انگار اصلا خیالش هم نیس

من خیانت دیدم اعتیاد دیدم همه چیز دیدم که از اون زندگب اومدم بیرون خیلی سعب کردم

ولی نشد

اینقدر غصه نخور چنان زمان جلومیره که نمیفهمی چی شد.از جدایی من ۶ سال میگذره با ۱۴ سال بودن باهم.اما ...

دقیقا عزیزم امیدوارم همیشه تو زندگیت آرامش داشته باشی

اون آدم تا بد نبینه قدر خوب رو نمیفهمه

هر بلایی هم سرشون بیاد باعث و بانیش خودشونن مثل برادرشوهر من