2777
2789
عنوان

دلم شکسته...

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 33 پست
هیچی بلد نیست هیچی از احساسات خانوما نمیدونه حتی نمیدونه پریودی چیه حال و روحیه ادم چجوره رابطه ج.نس ...

خب این که طبیعیه، ی تعدادی از مردها این چیزها رو درک نمیکنن و هیچ تلاشی هم برا درک کردن طرف مقابلشون نمیکنن، تو باید روشن و واضح باهاش حرف بزنی، مثلا نزدیک پریودت بهش بگو که من نزدیک پریودمه، اعصابم خورده و مثلا کمر دردم، سعی کن رعایت کنی، اگرم گوش نکرد تو سعی کن خودتو ب ی کاری مشغول کنی ک کمتر با هم حرف بزنین

خیلییی هم اصرار داره زود بچه دار بشیم  ولی من موافق نیستم بیشتر دعواهامونم سر همین قضیه است

وای نه تو رو خدا، یه ریگی به کفششه که میخاد زود بچه دار بشین. شاید میخاد پابندت کنه

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم اصن ناراحت نکن خودتو پاشو برو یه دوش بگیر به خودتم برس 

غذاتم نوش جان کن گوربابای شوهررررر بعدشم اگه خانوادت نمیان دوست نداری تو اون خونه باشی خودت برو 

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤
میخ ام خوب باشم نمیزاره تا چن روز خوبیم دوباره ی بهونه ای میاره، از۱۰ تا کلمه حرفش ۸ تاش ایراد گرفتن ...

دقیقا مثل شوهر منه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
الهی عزیزم اصن ناراحت نکن خودتو پاشو برو یه دوش بگیر به خودتم برس  غذاتم نوش جان کن گوربابای ش ...

راهم دوره ی شهر دیگه ام ...ب هرکدوم زنگ زدم ی بهونه ای اوردن 😭😭😭

چجوری چ سیاستی ؟؟من خیلی زود رنج و احساساتیم اصن هیچی فراموشم نمیشه همه دعوا ها و حرفاش تو گوشمه و ه ...

ببین اولا که باید آستانه تحملت رو بالا ببری، منم دقیقا مثل تو هستم، تو دعوا تمام گذشته مثل فیلم از جلو چشمم رد میشه ولی سعی کن حداقل به زبون نیاری، چون شخم زدن گذشته کاری رو درست نمیکنه، تو باید به فکر آینده باشی، در مورد بچه هم ک بنظر من برو یواشکی قرص بخر و بخور چون تا وقتی خودتون با هم کنار نیایین اومدن بچه فقط مشکلات رو صدبرابر میکنه و هیچ تضمینی هم نیست ک اخلاق شوهرت بهتر بشه بلکه بدتر هم میشه، تا وقتی دعواهاتون به حداقل نرسیده به هیچ وجه بچه دار نشو چون با این وضع یکی دیگه رو هم بدبخت میکنی

تاپیک قبلی هات گفتی دوستش نداشتی و به حرف خانواده ت بله گفتی.

این ازدواج با این حس تو ،آخر و عاقبتش معلومه

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
راهم دوره ی شهر دیگه ام ...ب هرکدوم زنگ زدم ی بهونه ای اوردن 😭😭😭

شاید کار دارن واقعا 

یا هم نمیخان کاری کنن ک روتون باز بشه هی قهر کنین 

عزیزم حتما به فکر زندگیتن 

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤
ببین اولا که باید آستانه تحملت رو بالا ببری، منم دقیقا مثل تو هستم، تو دعوا تمام گذشته مثل فیلم از ج ...

میخام چن روزی ولش کنم برم شاید ب خودش بیاد بنظرت تاثیر داره   بدتر نمیشه؟؟

اخه دفعه اولش نیس ک میزنتم دفعه قبلیا ب هیشکی نگفتم انگار پررو تر شده 😞😞

تاپیک قبلی هات گفتی دوستش نداشتی و به حرف خانواده ت بله گفتی. این ازدواج با این حس تو ،آخر و عاقبتش ...

درسته زود رنج و نازک نارنجیم ولی خدا شاهده خیلی کوتاه اومدم دعوا و کتک کاریا قبلی ب هیچ کسی نگفتم 

ب همه تعریفش دادم و قضیه رو ماست مالی کردم 

میخام چن روزی ولش کنم برم شاید ب خودش بیاد بنظرت تاثیر داره   بدتر نمیشه؟؟ اخه دفعه اولش نیس ک ...

نه.....

جدیدا زنها میرن عدم تمکین و اوضاع بدتر...

کلا اگه میخوای بری به امید برگشت نرو!

درسته زود رنج و نازک نارنجیم ولی خدا شاهده خیلی کوتاه اومدم دعوا و کتک کاریا قبلی ب هیچ کسی نگفتم&nb ...

عزیزم مبحث دوست داشتن و رضایت مطرحه .نه کنار اومدن شما و یا نیامدنت ...

شما ازدواج کردی ،صرفا چون باید ازدواج میکردی... 

بدون علاقه بدون عشق ....

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
میخام چن روزی ولش کنم برم شاید ب خودش بیاد بنظرت تاثیر داره   بدتر نمیشه؟؟ اخه دفعه اولش نیس ک ...

عزیزم من تاپیکهای قبلیت رو نخوندم ولی طبق گفته دوستان فهمیدم باعشق ازدواج نکردی، اگر واقعا هیچ علاقه ای براش نداری و حتی اگر هم خوب بشه بازم نمیتونی بهش علاقه مند بشی که بنظرم قیدش رو بزن و برو، چون کتک خوردن از دست کسی ک دوستش داری(به عنوان مثال گفتم وگرنه ک هیچکدوم خوب نیست) باز بهتر از جاروجنجال با کسی هست که دوستش نداری، باز اون سمتم شرایط خونوادت رو در نظر بگیر،آیا در صورت جدایی پذیرای تو هستن و وضع بهتری نسبت به الان خواهی داشت، اگر با جدایی وضعیتت بدتر میشه اگر بتونی بمونی و همین زندگی رو بسازی خیلی بهتره، و در مورد اینکه میگی میخای ولش کنی بری، میخای بری برو ولی نه به حالت قهر، مثلا بگو دلم برای خونوادم تنگ شده یا میخام آب و هوایی عوض کنم اینجوری چندروز ازش دور شو تا شاید دلش برات تنگ بشه و پشیمون بشه، بعدشم چون خودت به بهانه مسافرت رفتی خودتم اگه بخای میتونی برگردی ولی اگر بحالت قهر بری یا دیگه نباید برگردی یا با خفت و خواری برت میگردونه، مطمعن باش