2777
2789
عنوان

دلم شکسته...

343 بازدید | 33 پست

دیشب با شوهرم دعوام شد سر ی چیز الکی وبیخود ...منم گریه کردم دوباره اومد بحث و کش داد ی سیلی هم بهم زد😭😭

سه ماهه ازدواج کردیم خیلی جر و بحث داریم همش تو قهریم تو این مدت ۵ بار بهم سیلی زده😭😭

تو دعوا ها هر چی ب دهنش بیاد میگه ولی اگ من جواب بدم باس کتک بخورم .....از دیشب تا حالا دلم خونه اینقد گریه کردم زنگ زدم خونوادم بیان منو ببرن ولی نیومدن و گفتن کار دارن😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییی هم اصرار داره زود بچه دار بشیم  ولی من موافق نیستم بیشتر دعواهامونم سر همین قضیه است

بهش بگو تو احترام مادر بچه رو نگه نمیداری و دست روش بلند میکنی، پس فردا بچه بیچاره چه گناهی کرده که بیفته زیر دست تو

اوایل ازدواج همه از این دعواها دارن ولی اینکه دست بزن داره خیلی بده

هیچی بلد نیست هیچی از احساسات خانوما نمیدونه حتی نمیدونه پریودی چیه حال و روحیه ادم چجوره رابطه ج.نسی مونم افتضاح 

دیگ زندگی همینه سعی کن با همسرت انقد خوب باشی ک عاشقت بشه 

میخ ام خوب باشم نمیزاره تا چن روز خوبیم دوباره ی بهونه ای میاره، از۱۰ تا کلمه حرفش ۸ تاش ایراد گرفتن از منه

بهش بگو تو احترام مادر بچه رو نگه نمیداری و دست روش بلند میکنی، پس فردا بچه بیچاره چه گناهی کرده که ...

هر جور حرف زدم فایده نداره پیشگیری نمیکنه قرصای منم برداشت البته بعد از ی دعوای مفصل

میخ ام خوب باشم نمیزاره تا چن روز خوبیم دوباره ی بهونه ای میاره، از۱۰ تا کلمه حرفش ۸ تاش ایراد گرفتن ...

سکوت کن اون میخاد حرصت دربیاره ولی تو خودتو بزن به بیخیالی بعدش زیاد هم قهر نکن باهاش 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

کسیو ندارم خونوادم پشتم نیستن

خودت باید سیاست داشته باشی،حتی اگه خونوادتم پشتت بودن کاری نمیتونستن بکنن،  منم اوایل ازدواج همین مشکلات رو داشتم ولی الان حتی اگه ناخواسته هم دستش بهم بخوره خودش میاد معذرت خواهی میکنه، البته دعوا که همیشه و تو همه خونه ها گاهی هست ولی به مرور زمان باید با سیاست و گذشت دعواها رو به حداقل برسونی

دست خودم نیست قهر قهرو ام و اشکم دم مشکمه 

ولی اونم اصن مراعات نمیکنه انگار خوشش میاد منو بچزونه 

نشگون میگیره و موهامو میکشه بعد ک من ب گریه می افتم میخنده میگه الکی میگی دردت نیومد

خودت باید سیاست داشته باشی،حتی اگه خونوادتم پشتت بودن کاری نمیتونستن بکنن،  منم اوایل ازدواج هم ...

چجوری چ سیاستی ؟؟من خیلی زود رنج و احساساتیم اصن هیچی فراموشم نمیشه همه دعوا ها و حرفاش تو گوشمه و هر وقت دعوا میشه قبلیا هم یادم میاد