2777
2789
عنوان

ضرب دیدگی مچ پا

10331 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من چند هفته پیش خوردم زمین و مچ پام خیلی درد میکنه و دردش یک هفته هست که خودشو نشون داده مطمئنم که نشکسته چون پیاده روی میرم ولی مچ پامو نمیتونم کامل بچرخونم یا پامو کامل تکون بدم کسی میدونه چی خوبه که خوب شه پام؟دکتر نرفتم چون میترسم از شرایط کرونا

تا خدا با من است زمانه با من است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برام پیچ خوردگی اتفاق افتاده پماد دیکلوفناک میزدم و قرص پیروکسیکام میخوردم خودش کم کم خوب شد

منم پماد هربال ماساژ گیاهی خریدم از دیشب میزنم پیماد دیکلوفناک خوب بود؟چقد ژول کشی خوب سد؟

منم ازکروناترسیدم نرفتم خیلی ورم داشت خوب شدولی پام که زمین میذارم هتوزدردداره منتظرم مشهدسفیدبشه بر ...

مال من ورمش زیاد نیست اما کنار قوزک پام اندازه گردو ورم داره و نمیذاره پامو راحت بچرخونم و پامو که فشار میدم دردش وحشتناکه

خانما من نزدیک یکسالونیمه مچ پام درد داره ورم داشت انقدر دوادکتر کردم خوب نشده هنوز

ام آر آی دادم ارتوپد گفت آب آورده  همش میگن استراحتکن خوب میشه  هنوز که هنوز نشده الانم که شش ماهه به کرونا خورده بدبختی من

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خانما من نزدیک یکسالونیمه مچ پام درد داره ورم داشت انقدر دوادکتر کردم خوب نشده هنوز

تورو خدا راست میگی؟عکس نگرفتی؟شاید نیاز بوده بری فیزیوتراپی

ام آر آی دادم ارتوپد گفت آب آورده  همش میگن استراحتکن خوب میشه  هنوز که هنوز نشده الانم که ...

فیزیوتراپی ننوشت واست؟اب رو خالی میکنن اگه اب اورده باشه 

تورو خدا راست میگی؟عکس نگرفتی؟شاید نیاز بوده بری فیزیوتراپی

نگو انقد خرج فیزیو تراپی و عکس و کوفت دادم نگو بدتر شد الکی الکی دو قدم نمیتونم راه برم شدم مثل چلاغلا با پای سالمم 😳

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
نگو انقد خرج فیزیو تراپی و عکس و کوفت دادم نگو بدتر شد الکی الکی دو قدم نمیتونم راه برم شدم مثل چلاغ ...

یه فکر اساسی بکن پای من اینجوری نیست من پیاده روی میرم اما درد داره