2777
2789
عنوان

ضرب دیدگی مچ پا

| مشاهده متن کامل بحث + 10331 بازدید | 20 پست
فیزیوتراپی ننوشت واست؟اب رو خالی میکنن اگه اب اورده باشه 

فقط یه آمپول زد به مفصل یه مدت گچ گرفتن گفت خوب میشه بعد بهتر شد اما کامل نه رگدوباره رفتم گفتم نشده گفت استراحت کن نشده بدتر شده نمیتونم راه برم نماز نشسته میخونم بهش فشار نیاد بخاطر کروناهم نمیشه بچرچی تو بیمارستانو مطباکه یکسره دوباره برم الن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم اولش خوب بود کم کم اینطور شد مواظب باش مثل من نشی 

پای منم بچه که بودم از پله هاافتادم پایین و ساق پای چپم محکم به درگاه در برخورد کرد الان ده ساله که درد دارم به نطرتون چیکار کنم؟؟؟ اون موقع هم پیش دکتر رفتم عکس گرفتم گفتش که فقط ضرب دیده چیز خاصی نیستش اما الان ده ساله که درد دارم و حالت تورفتگی داره 

پای منم بچه که بودم از پله هاافتادم پایین و ساق پای چپم محکم به درگاه در برخورد کرد الان ده ساله که ...

سلام عزیزم درخواست دوستی میدم بی برات توضیح میدم اگر خواستی . به دلایلی اینجا معضورم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم