2777
2789
خب تا الان راضی بودین؟ خوب و لخت هست الان؟

اره راضی بودم..ولی درحد کراتین نیس

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
برای همون اتو نانو ۱۸۰هزار تومن دادی؟؟؟ اینکه خیلی خوبه.موهات کوتاه بوده که هزینش انقد کم شده؟

عزیزم ماله یکسال پیشه..اره کوتاهن

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان شیراز هستم . کار صافی بدون مواد. انجام میدم .

فقط با 350 هزار تومان

نمونه کارهام توی پیج اینستا گذاشتم reihan_hair_shiraz 

اینم شماره م هست 09173075159

علاوه بر صافی بدون مواد ،کراتین و المنت و انواع احیا مو هم انجام میدم به صورت تضمینی.

من اتو نانو کشیدم فقط هرچندماه باید بری برای ترمیم مو خیلی دوست دارم موهام دائمی صاف وابریشمی بشه

دقیقااا... دوستان سعی کنید صافی بدون مواد بزنید جدیده و بهتره.. خاهرم یجا رفته اصفهان صافی بدون مواد زده خیلی راصی بود.. دوستمم رفت پروتیین زد همونجا خیلی خوب شده بود و نرم شده بود.. شمارشا میذارم یموقع بدردتون بخوره ولی فکر کنم باید نوبت قبلی بگیرید 09131642880

سلام شما اتونانو کشیدین هنوز هم راضی هستین؟

بله ولی مراقبت های بعدی میخاد

من اتو نانو کشیدم فقط هرچندماه باید بری برای ترمیم مو خیلی دوست دارم موهام دائمی صاف وابریشمی بشه

سلام.وقت بخیر..صافی دائم مو با اتو نانو به چه صورته..میشه توضیح بدید.من قبلا نانو کراتین کردم و خوب نبود