2777
2789

من اتو نانو کشیدم فقط هرچندماه باید بری برای ترمیم مو

خیلی دوست دارم موهام دائمی صاف وابریشمی بشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم کراتینه کردم راضی بودم خیلی شما فک کنم صافی ژاپنیو میگی اونم دوستام انجام دادن راضی بودن الب ...

من موهام رنگ نشدست

خدایا به همه ما منتظرا نی نی بده♥️😔⭐
ریزش نمیاره؟

ن اون حد ک فکر میکنی نیس.خیلی خوبه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

منم اتونانوکشیدم خیلی خوب شده فقط چندماه یه بار ترمیم میخواد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من اتو نانو کشیدم فقط هرچندماه باید بری برای ترمیم مو خیلی دوست دارم موهام دائمی صاف وابریشمی بشه

چن وقته انجام دادی؟وای توروخدا😥منم همینومیخام انجام بدم خوبه یابد

خدایا به همه ما منتظرا نی نی بده♥️😔⭐
من موهام رنگ نشدست

کدوم شهری؟حتما لرو پیش ی آرایشگر معروف

موهای بدون رنگ براق وابریشمی میشه🤩