اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ریاضیم باتوجه به نخوندنم و اینکه کم زدم احتمالا دانشگاه ازاد قبول نمیشم ولی امیدوارم باز چون نشم باید ترک تحصیل کنم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
انسانی ک یک نفرم ندیدم بگه سخت بوده همه گفتن به شدتتتتتتتتتتتت آسون بوده من فامیلم اصلا لای کتاب باز نکردا بود گفت مطمئنم قبولم ۴۴هزار نفرشونم شرکت نکردن