2777
2789
این وقتی که واسه تجربی میزارن بعضیا اگه واسه ریاضی و رشتهIT بزارن خیییلی موفق میشن

بحث علاقه است!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این وقتی که واسه تجربی میزارن بعضیا اگه واسه ریاضی و رشتهIT بزارن خیییلی موفق میشن

ای تی مهندسی کامپیوتره؟

من ریاصیم پارسال قبول شدم اما بنا ب دلایلی انصراف دادم امسال ده تا بلا اومد سرم نخوندم کلا😔☹🌹

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من رشتم انسانی،کنکور تجربی دادم هرچی میخونم نمیشه 

از انسانی رفتی تجربی بدی خود تجربیا موندن عزیزم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

انسانی ک یک نفرم ندیدم بگه سخت بوده همه گفتن به شدتتتتتتتتتتتت آسون بوده من فامیلم اصلا لای کتاب باز ...

منم اینجوری میگفتم وای قبول نشدم چند سال پیش😂

اگه سوالا آسون باشه اونی ک ممکنه هشتاد درصد بزنه صد در صد میزنه پس نتیجه همونه زیاد فرقی نمیکنه