2777
2789
عنوان

قصاوت باشما

199 بازدید | 17 پست

یه دائیی دارم خیلی خوبه کم حرف نه اهل دعواوکتک زدن وبدهن نیست خانموش ازهمه لحاظ ازاده حتی چندوقت بیش دائیم وام گرفته بودتاخانومش بره سفرخارج مجردی بادوستاش زن دائیم ازادی متلق داره سرکاربره مهمونی بره سفربره دائیمم هیچی بهش نمیگفت فقط دائیم وقتی ناراحت باشه حرف نمیزنه بااین حال زنش طلاق گرفته دلم برای دائیم میسوزه کاش حرف بزنه باهیچ کی حرف نمیزنه خالهام ومادربزرگم به زن دائیم  کمترازگل بهش چیزی نگفتن حتی تامارودعوت نمیکردنمیرفتیم دائیم همیشه پشتش بودخواهروبرادرای زن دائیم همیشه خونشون پلاس بودن ولی دائیم هیچی نمیگفت حالامقصرکیه دائیم یازن دائیم چراازهم جداشدن شمابودین چیکارمیکردین زن دائیم هیچ هنری نداشت خونه داریش صفراشپزی صفرهمیشه به گشت وگزاربودیه پسردارن بچه نمی اوردمیگفت تیپم بهم میخوره همیشه به مدروزبودبااین حال دائیم هیچی نمیگفت

بی تومن درهمه شهرغریبم بی توهرگز😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصلا اطلاعاتی که میدی برای قضاوت کافی نیست کاملا جهت دار و کاملا یک تنه به قاضی رفتنه!

PMS: سندروم قبل از قاعدگی یک هفته قبل پریود شروع میشه تا سه روز اول پریود گاهی طول میکشه آدم پرخاشگر تحریک پذیر عصبی بی حوصله میشه یک سری علایم جسمی هم میده که خیلی مهم نیست 

دائیم یه خونه خریدحتی خونه روازس گرفت به جای مهریه الان دائیم ازاین خونه به اون خونه تمام حرفایی که کفتم عین حقیقت

من یجورایی زندگیم همینطوره.وحقو به زنداییت میدم.عزیزم ۱۲ساله ازدواج کردیم یه کوفت نشنیدم .ازادی کامل دارم.پول تو دست و بالمه.خانوادش خوبن ولیییییییی همه اینا چه ارزشی داره وقتی شریک زندگیت مثل دیواره؟؟نه حرفی نه سخنی نه محبتی نه شوخی و خنده ای.کم حرفی شوهرم باعث شده ازش متنفرشم.تازه این ازادی مطلق از روشن فکریشون نیستا.خودشون حال ندارن ببرن بگردونن خودمونم نزارن بریم هی غر میزنیم صرفا جهت اینکه ارامش خودشون به هم نخوره هیچی نمیگن😂

من یجورایی زندگیم همینطوره.وحقو به زنداییت میدم.عزیزم ۱۲ساله ازدواج کردیم یه کوفت نشنیدم .ازادی کامل ...

نه اتفاقادائیم اصلاغرغرونیست زن بچه شومیبردبیرون ومسافرت