الینام مدیر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1106 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 74 پست سلام دوستان من فردا موعدمه دیروز و امروز بی بی چک زدم درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍 1399/05/31 | 07:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra13801380 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 501 وااا😂😂😂😂من فکرکردم کلی وقته اقدامی بیخیال بابا نگران هیچی نباش این روزا هیچ کاری نشد نداره اخه کیست تخمدان دارم بخاطر همین میترسم نشه
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21732 چیکار کنم دست خودم نیست حاا ماه اول اقدامم شیش ماهم بیشتر نیست عروسی کردما انگار بیست سال نازایی داش ... فدات شم حق داری و چون ذوقش رو داریولی از من به شما نصیحت با تجربه ای که دارم میگم بیخیال باش چون خود استرس و فکر وخیال مانع بارداری میشهمن سه بار باردار شدم دقیقا وقتی باردار شدم که فکرش رو نمیکردم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الینام مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1106 استارتر دکتر چه دارو بهت داد؟ التماس دعا برای منم دعا کن انتظار نکشم دیگ انشاالله به همین زودی جواب بگیری عزیزدلمدکتر من تاکید روی داروهای تقویتی داشت به هیچ وجه نمیذاشت یه روز هم بدون تقویتی باشمهرروز متفورفین آهن ویتامین دی و یدوفولیک واسه خودم واسه شوهرمم یه قرص تقویتی بنام کو آنزیم کیوتنواسه تخمک گذاریمم ۶تا امپول hmg زدم روز ۱۴ هم دوتا hcg درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
rrrrrfar عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 1317 انشاالله به حق همین ماه به زودی جواب بگیری ولی عزیزم منم کلی ساله اشتباه کرده بودم فقططط بای ... مبارکه عزیزم کدوم شهری پیش کدوم دکتر رفتی هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
الینام مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1106 اخه کیست تخمدان دارم بخاطر همین میترسم نشه بابا من تنبلی دارم دیگه بدتر از من نیستی کمن هردوتا تخمدانم تنبله درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
الینام مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1106 مبارکه عزیزم کدوم شهری پیش کدوم دکتر رفتی من سیرجانم خودم بچه استان فارسماین دکترمو شیراز میرفتم یعنی حساب کن ۴۰۰ کیلومتر راهم بوداین ماه حتی دوبار رفتم یبار روز سوم یبار روز ۱۲دکتر مریم شاکر کنار بیمارستان فرهمندفر مطبشهخداخیرش بده واقعا کاربلدهیکم هزینش بالاس ولی زود جواب میگیری درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
zahra13801380 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 501 فدات شم حق داری و چون ذوقش رو داری ولی از من به شما نصیحت با تجربه ای که دارم میگم بیخیال باش چون خ ... خوشبحالت من کلا خیلی عجولم مخصوصا برای این مسئله که از مجردی استرسش رو داشتم
مـهرنـازخانم عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6218 انشاالله به همین زودی جواب بگیری عزیزدلم دکتر من تاکید روی داروهای تقویتی داشت به هیچ وجه نمیذاشت ی ... ممنون عزیزم روزی چندتا متفورمین خوردی؟فولیکول چند امپول زدی؟منم اینماه با فولی 22 و 16 دوتا امپول اچ سی جی زدم امروز 12 روز بعد امپوله بی بی چکم منفی خیلی ناامید شدمعلائمم کمر دردو زیر شکمم ک میگیره ول میکنه و نوک سینمم حساسه ممکنه بعدش مثبت شه😞😞 برام دعا کن منم دوخط بی بی ببینم 🌷
zahra13801380 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 501 بابا من تنبلی دارم دیگه بدتر از من نیستی ک من هردوتا تخمدانم تنبله وای خدا خیرت بده یعنی با تنبلی حامله شدی؟چقد امیدوار شدم من تخمدان هام پر از کیست ریزه تبلی دارم
الینام مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1106 ممنون عزیزم روزی چندتا متفورمین خوردی؟ فولیکول چند امپول زدی؟ منم اینماه با فولی 22 و 16 دوتا امپو ... علائمت که انگار واسه بارداریه ناامید نباش فدات شمروزی یه دونه متفورمینفقط یه دونه فولی داشتم سمت چپ روز دوازده ۲۰ بود من روز ۱۴ hcg زدم درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21732 خوشبحالت من کلا خیلی عجولم مخصوصا برای این مسئله که از مجردی استرسش رو داشتم فدات شم منم عجول بودم ولی شرایطی پیش اومد که اون ماهی که باردار شدم بهش فکر نمیکردمشما هم دیدت رو مثبت کن و مطمین باش به زودی باردار میشی ولی خیلی بهش فکر نکن و بسپر به خدا اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الینام مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1106 وای خدا خیرت بده یعنی با تنبلی حامله شدی؟چقد امیدوار شدم من تخمدان هام پر از کیست ریزه تبلی دارم آره بخدا ناامید نباش انشاالله جواب میگیری زود درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
مـهرنـازخانم عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6218 علائمت که انگار واسه بارداریه ناامید نباش فدات شم روزی یه دونه متفورمین فقط یه دونه فولی داشتم سمت ... مبارکت باشه عزیزم التماس دعا 🌷
الینام مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1106 مبارکت باشه عزیزم التماس دعا ممنون عزیزم انشاالله که بی بی چکت مثبت شه منم صدا کن ببینم درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍