2777
2789
ممنونم.زیر نظر دکترم گلم.امید بخدا این ماه خیلی امیدوارم...۵روز دیگه موعدمه. شما نمیدونی با مصرف کلو ...

فکرکنم کلومیفن رو سیکل تاثیری نداره 

انشالله که جواب بگیری عزیزم

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
وای خیلی زود زدی عزیزم  من سر دخترم ۴ روز بعد موعدم تازه هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد

ازبس عجله دارم تا حالا سه تا تست زدم ازبس تو گوگل راجب تخمکگذاری و بارداری خوندم روانی شدم دلم میخواد میکروسکپی تلسکوپی چیزی باشه بزنم بره داخل ببینم چخبره😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیش ردز دیگه موعدمه الان تست زدم منفیه حالم گرفته شده

زوده حالا

کلا بیخیال باش من این ماه داشتم جلو جلو نوبت دکتر میگرفتم که پریود شدم برم پیش دکتر😅

ازبس عجله دارم تا حالا سه تا تست زدم ازبس تو گوگل راجب تخمکگذاری و بارداری خوندم روانی شدم دلم میخوا ...

😅😅ای جان البته حق میدم بهت منم همینطور بودم

انشاالله به زودی باردار شی گلم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یعنی علامتی نداشتی همین جوری گفتی بزنم؟ خیلی مبارک باشه‌🤗

سی*نه هام درد میکنه که اونم هرماه همینطوره ولی این ماه با شدت بیشتری

مرسی عزیزدلم😍

زوده حالا کلا بیخیال باش من این ماه داشتم جلو جلو نوبت دکتر میگرفتم که پریود شدم برم پیش دکتر😅

وای هر کاری میکنم نمیتونم بیخیال بشم این روزا انگار کش کشیده میشن روز پریودمم نمیرسه تست بزنم وزن کم کردم دیگه از استرس وااااای خدا

ای جانم مبارکه عزیزم انشاالله خدا حفظش کنه براتون هررروز سوره حجرات رو بخون برای جلوگیری از سقط خو ...

مرسی عزیزم

چشم حتما میخونم مرسی که گفتی😘😍

وای هر کاری میکنم نمیتونم بیخیال بشم این روزا انگار کش کشیده میشن روز پریودمم نمیرسه تست بزنم وزن کم ...

استرس خودش باعث میشه نه تخمک خوب ازاد شه نه منظم پریود شی

مرسی عزیزم چشم حتما میخونم مرسی که گفتی😘😍

خواهش میکنم گلم😘😘

واقعا خوب منم اولین بارداریم سقط شد سر دخترم تا روز زایمانم هر روز خوندم و الان هم تو ماه چهارم هستم و هر روز دارم میخونم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواهش میکنم گلم😘😘 واقعا خوب منم اولین بارداریم سقط شد سر دخترم تا روز زایمانم هر روز خوندم و الان ...

انشاالله سالم دنیا بیاد😍

چیکار کنم دست خودم نیست حاا ماه اول اقدامم شیش ماهم بیشتر نیست عروسی کردما انگار بیست سال نازایی داش ...

وااا😂😂😂😂من فکرکردم کلی وقته اقدامی

بیخیال بابا نگران هیچی نباش این روزا هیچ کاری نشد نداره