2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69107 بازدید | 13597 پست
آنلاین شد آخه ان شاالله

کی آنلاین شد؟الان؟

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترنممممم من مررررردم براااااات 😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 وااای خدایا عالی ای تو  ...

😂🔫😁

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
همون موقع که پست گذاشتم

انشاءالله که حالش کنار خانوادش انقدر خوبه که دلش نمیاد ازشون دل بکنه و بیاد اینجا

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

😂😂😂😂😂 باز ریپ کردم این خیلی خوبه👍👏

😂فدات

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
فداااات😍😍😍😍😍😍⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

🌹🌹🌹🌹🌹🌹خدانکنه

عالییییییی ترنم یه دونه ای😘😘😘😘😘 عاشقتم

فدات🌹🌹

آن شب از دفتر چشم تو غزل ها خواندم

چه غزل ها که به یاد دل شیدا خواندم

موج مى زد ز فریبا نگهت عشوه و ناز

وآنگه از چشم تو دلجویى دریا خواندم

آن شب آن چهره ی تابنده و تاب سر زلف

دیدم و قصه ی بى تابى فردا خواندم

محو شوق از نگه جاذبه خیز تو شدم

راز سرمستى از آن ساغر صهبا خواندم

راز شیدایى و پا بر سر آرام زدن

در سراپاى وجودت به تماشا خواندم

تا گشودى دو لب بوسه طلب را به سخن

نکته ها زآن لب شیرین شکرخا خواندم

این که افروخت به بیدارى من شمع مراد

درس عشقى است که در عالم رویا خواندم

آن حقیقت که ز دیدار خرد پنهان بود

در خط جام به دمسازى مینا خواندم

راز هر مذهب و دین مکتب انسانى بود

که بسى نکته در این مکتب والا خواندم

شرح پایندگى عشق و هنر بود ادیب

آنچه در حاشیه ی دفتر دنیا خواندم

عمری پای تو نشستم که منو حالا ببینی ، تو مثل کوهی که باید منو از بالا ببینی
پس تقدیم ب خودت دلبرررررررم بازم شعر دلبر دارم میفرستم برات فعلا😙

وووی الهی دورت بگردم 😍😍😍😍😍😍😍😍 مرسی عزیزدلم

دختربارونی جون هم شعر دلبر گذاشت😍😍

مرسی عزیزم، خدا به همرات❤

🤦‍♂️🤦‍♂️😂😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥀🥀

من بازم ضربدر دیدم😅

هیچی نمیگم ضایع نشم😅

عاشقم لیک نه چونان که تو پنداشته ای

برمَکن ریشه ی عشقم که به دل کاشته ای

اشتباه از تو بوَد کز ره پندار غلط

عشق بی شائبه ام،بیهده پنداشته ای

من به پیکار دل خود سپر انداخته ام

تا تو در شهر وجاهت علم افراشته ای

من نه آنم که خود آسان به کسی دل بازم

تو که بردی دل من،وه چه هنر داشته ای !

تو بدان لحت دلاویز که داری به سخن

پرده از کار من دلشده برداشته ای

به هوای تو دلم پر زند اما افسوس

که مرا چون دگران بلهوس انگاشته ای