2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69108 بازدید | 13597 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسیار زیبا بود ، حرف نداشت👌👌👏🏻👏🏻👏🏻 👏🏻👏🏻 و همینطور قشنگ توصیفش کردید " دل شکسته " رو 👌 ...

ممنون لطف دارید 🙏🙏

جمله ی انتخابیتون فوق العاده بود ...

من عاشق نوشتنم ولی باید یه جرقه بزنه تو سرم بعد🤕😅

یه متن نوشتم صبحی شبیه متنای گریه دار شما شد دیدم خودم گریه ام دراومد منصرف شدم ♀‍🤦🏻😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چالش امروز:😑😑😑😑 عاشق:یاد آن عهد که دل در خم گیسوی تو بود معشوق:آسمان را هوس بوسه به بازوی ...

یه جاهایی شاعرِ نمی تونه دردِ درونِشو پنهان کنه!

این جوری👇 فوران می کنه😂👌👌👌

(مصرعِ آخرِ شعرِ اولّت)

شعرِ اولت همه چیش خیلی بهتر تَر بود...💜

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
متشکرم ...🌹🌹 درسته باید حس نوشتن باشه تا دست به قلم شد و حسش با یه جرقه یا تلنگر بوجود میاد ..⚘ ...

رو کاغذه دور و اطرافشم پر نقاشیای تپش 🤕♀‍🤦🏻

اینی که الان گذاشتمم نمیدونم با چه دل و جراعتی گذاشتم تو تاپیک ...اصولا نوشته هامو نشون کسی نمیدم ♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

رَبَّنَا وَلاَ تُحَمِّلْنَا مَا لاَ طَاقَةَ لَنَا بِه پروردگارا! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم، ...

💜👌

انصافا مُقدَّر مَدار...آمین.

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

چگونه دوستت دارم؟

بگذار بشمرم :

تو را به عمق و عرض و طول دوست دارم

با احساسات نامرئی

به اندازه ی پایان هستی

من تو را مثل هر روز دوست دارم

مثل نیاز انسان به آفتاب و شمع

تو را آزادانه دوست دارم ...

مثل تلاش انسان برای رسیدن به حق

تو را خالصانه دوست دارم

مثل احساس بعد از دعا

تو را با اندوه قدیمی

و ایمان کودکی ام دوست دارم

با عشقی که سال ها گم کرده ام

با نفسم و با معصومیت از دست رفته‌ام

با اشک ها، لبخند ها و تمام هستی‌ام

و بعد از مرگم

تو را بیش از این ها دوست خواهم داشت!❤❤❤❤

رو کاغذه دور و اطرافشم پر نقاشیای تپش 🤕♀‍🤦🏻 اینی که الان گذاشتمم نمیدونم با چه دل و جراعتی گذاشت ...

اتفاقا قشنگ نوشتید و توصیف کردید .. 👌👏🏻

اگه "دوست داشتید" اون متن رو هم بزارید بخونیم 🌹🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

به او بگویید دوستش دارم...

بگویید تا همیشه کنجِ صندوقچه ی کوچک قلبم، این دوست داشتن را نگه خواهم داشت...

بگویید دنیا که چیزی نیست، قیامت هم که شود باز هم به پای این نبودن های طولانی اش نشسته ام و عشق را در وصفش غزل غزل  می سُرایم...

به او بگویید عذاب دوست داشتنش را کوچه به کوچه، شهر به شهر و منزل به منزل برای همیشه به دوش خواهم کشید.

به او بگویید تا دنیا دنیاست ،"او" دوست داشتنی ترین  بی احساسِ دنیای "من" است...