2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ عزیزم

من دارم میخندم تو هم بخند  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
موتوشکرم😙😙😙

🌹🌹🌹🌹

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
واااای یه دنیا ممنون 😍😍❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹💋💋💋 عزیزدلم، باعث افتخاره ذوق کردم 😍😍😁

خواهش میکنم عزیزم اگه بتونم ادامه شو می نویسم 

برات☺❤❤❤  قربونت افتخار دادی خوندی😘 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
خواهش میکنم عالی بود عزیزدلممم 💋💋💋🌹🌹❤❤❤ شرمندم میکنی  به زحمت نیفتین 🌹❤

ممنون عزیزم لطف داری فدات نه بابا چه زحمتی 

این چه حرفیه خوشحال میشم☺💗💗💗💗💗

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
خواهش میکنم ..🌹 یکی گذاشتم ولی دیروز شرمنده یادم رفت ...عذرمیخوام🙏 این چالش به جبران دیروز ⚘⚘ ( ...

چالش دلنوشته ....

ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ... ﺍﮔﻪ ﺑِﺸﮑﻨﻪ

ﺑﺎ ﻫﯿﭻ ﭼَﺴﺒﯽ نِمیشه ﺩُﺭﺳﺘﺶ ﮐﺮﺩ، مثلِ.. "دل آدما"

...آره دل 

....دو حرفه ...

اندازه مشت دست هر آدمیه ...

ولی جون داره ،جون داره و میتپه،

حالا فکر کن یکی بیاد ندونسته یه تلنگر بزنه ،...انقد زود ترک برمیداره که خودتم باورت نمیشه

چی بود، 

چی شد ....

سخت میشه این ترک های ندونسته رو درست کرد ،طول میکشه،ولی نشدنی نیست

میگذره زمان و از اون ترک ها یه خط نازک ...به نازکی مو جا میمونه

ولی دله دیگه دل قبلی نیست ..هیچ وقتم نمیشه ولی  ....

آخ ولی از اونا که از عمد میشکنن ....

به نظرم این جور آدما عقل ندارن بخدا ندارن ....خب اگه داشتن یعنی واقعا نمیفهمن و میزنن میشکنن...چراااا ..اصلا چطور میتونن این دیگه مثل ترک قبلی نیستا ...

طول میکشه ...خیلی طول میکشه که به این باور برسی که واقعا قلبت شکسته، زمان میبره چون هر بار دستتو میزاری روش میگی ...نه.... نه .....اون با من اینکارو نمیکنه

ولی وقتی دستت رسید رو سینه ات میبینی

وای وای درد داره درد میکنه ....

اینجا دنبال توجیه میگردی همون چسب خودمون تا حداقل تیکه ها رو بهم بچسبونی انقد حالت دلت خرابه میگی نکنه لبه های شکسته اش کار بده دست خودم و بقیه ..چون خودتم تیزیشو حس میکنی ....هی ذهنت و مرور میکنی قلبتو مرور میکنی همه خاطرات همه باورا نابود شده ...نه نه درست شدنی نیست
چسبش خوب نیست؟؟
یا دلت بد شکسته؟؟
اینجاس که میفهمی 

(دلت دیگه دل نمیشه )

نفس....

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ممنون عسلم اشکی نشی

تو این شرایط دلنوشته هم مینویسم اعتماد به نفسم تو حلق خودم 🤣🤣🤣دارم آلو خشک میکنم😁

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه آلو نوشته هم بذار😢

آلویی دارم خوشگله 

قاچش کردم همینجا 

مزه اش هم خیلی خوشمزه 

کاشکی همشو میخولدم 😐

با ریتم آهویی دارم خوشگله🤣